استقلال به دنبال توافق با موسیمانه

استقلال به دنبال توافق با موسیمانه

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال در نظر دارد با سرمربی آفریقایی پیشین خود بر سر مطالباتش به توافق دست یابد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم، پیتسو موسیمانه سرمربی آفریقایی فصل گذشته تیم فوتبال استقلال پس از جدایی از این تیم بابت مطالباتش به فیفا شکایت کرده بود و با شکایت موسیمانه به فیفا، مسئولان باشگاه استقلال دفاعیه خود را ارائه کردند.

در روزهای گذشته، مسئولان باشگاه استقلال از طریق واحد حقوقی با موسیمانه مذاکراتی برای مطالباتش انجام دادند. در این مذاکرات دو طرف به جمع‌بندی‌هایی رسیده‌اند تا بخشی از مطالبات سرمربی آفریقایی پیشین آبی‌پوشان پرداخت شود.

موسیمانه فصل گذشته در شرایطی که جواد نکونام از استقلال رفته بود و هدایت تیم به طور موقت در اختیار سهراب بختیاری‌زاده قرار داشت، سرمربی استقلال شد. او که با آبی‌پوشان نتایج خوبی کسب نکرده بود به یکباره قراردادش را به بهانه پرداخت نشدن مطالباتش فسخ کرد و از ایران رفت. قرارداد موسیمانه با استقلال یک فصل و نیم بود.