استقلالِ ساپینتو در این 10 روز؛ هافبک‌ها دود شدند!

استقلالِ ساپینتو در این 10 روز؛ هافبک‌ها دود شدند!

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال با عبور از فولاد هرمزگان، خودش را به جمع 8 تیم برتر جام حذفی رساند اما وقتی بدانیم آبی‌ها، فصل قبل قهرمان و 3 فصل قبل، فینالیست این رقابتها بودند، چنین صعودی با حذف تیمی از دسته دوم، یک اتفاق کاملا عادی خواهد بود.

به گزارش فوتبالی، مهمترین نکته این بازی، نه گل دقیقه 3 سامان فلاح بود که پیشرفت او را نسبت به هفته‌های گذشته ملموس‌تر کرد؛ نه تکل درخشان صالح حردانی که در حال «پرو» کردن لباس تیم ملی در جام جهانی است؛ نه ادامه روزهای آفتابی اسماعیل قلی‌زاده که روی دور گلسازی و گلزنی است؛ اتفاق اصلی این بازی، دقیقه 62 رخ داد که جلال‌الدین ماشاریپوف، ناگهان روی زمین نشست و تعویض شد. نوع حرکت او به سمت نیمکت، احتمال وداع با هافبک ازبک را به بالاترین حد ممکن رساند.

مرور آنچه بر استقلالِ ساپینتو در یک بازه زمانی 10 روزه، از بردن سپاهان در آخرین بازی نیم‌فصل اول تا بردن فولاد در مرحله یک‌هشتم جام حذفی، گذشته، سناریویی جالب، عجیب و تراژیک را نشان می‌دهد: دود شدن هافبک‌ها.

* استقلال، 10 روز قبل!

این قصه از روز بازی با سپاهان استارت خورد؛ وقتی جلال‌الدین ماشاریپوف به زمین رفت و تا دقیقه آخر بازی کرد و حتی روی گل دوم هم دیده شد. آن روز، استقلال در خط میانی، گنجینه‌ای داشت که هر رقیبی حسرتش را می‌خورد. چشمی و رزاقی‌نیا و منیر بودند، ماشاریپوف به شرایط بازی رسیده بود، مهران احمدی در آستانه برگشتن به تمرینات قرار داشت و از همه مهمتر، دیدیه اندونگ پرچمی در دست داشت که رویش نوشته بود Until 2028. آن روز، دستِ ساپینتو باز بود تا هرطور که دلش می‌خواهد، مردانش را در مرکز زمین بچیند؛ از صد درصد دفاعی تا صد درصد هجومی و در توازن کامل بین این دو صد.

* استقلال، 10 روز بعد!

وقتی داور در سوتش به نشانه صعود استقلال از مرحله یک‌هشتم جام حذفی دمید، کمتر هواداری در اوج خوشحالی بود. امروز، استقلال در خط میانی به شدت با کمبود مهره روبروست و حسرت بقیه رقبا را می‌خورد بخصوص که پنجره‌اش هم بسته شده و امکان خریدی برای ترمیم استراتژیک‌ترین قسمت زمین ندارد. در این 10 روز مشخص شد که تا اطلاع ثانوی، خبری از دیدیه اندونگ نیست حتی باوجود تمدید قرارداد در پنجره بسته با یک قرارداد مشکوک. امروز مشخص شد که استقلال باید آماده وداعی حداقل تا پایان فصل با جلال‌الدین ماشاریپوف باشد که شاید درنهایت مجبور شود پایش را که گفته می شد با معجزه درست شده و رباط او جوش خورده را به تیغ جراحان بسپرد و حسرت جام جهانی را بخورد چرا که به نظر می رسد رباط او دیگر پاره شده است. امروز، خبری از مهران احمدی نبود و تنها هافبک باکس تا باکس استقلال در این بازی آسان هم فرصت بازی پیدا نکرد تا کمتر بتوان به حضورش برابر تراکتور، امید بست. امروز، ثابت شد مجموعه ثابتی در خط میانی برای ساپینتو است که مرد پرتغالی، کمتر توانی برای تنظیم میل دفاعی و هجومی‌اش دارد.

تصویر خبر

* هدیه ویژه روانخواه

تنها اتفاق خوب! برای استقلال در این 10 روز، حذف تیم امید از بازیهای جام ملتهای آسیا بود. آنچه امید روانخواه و تیم امید رقم زدند، بازگشت امیرمحمد رزاقی‌نیا را به استقلال برای بازی مهم با تراکتور است. با او، ساپینتو حداقل یک هافبک، مردی که هم در پست 8 بینظیر باشد و هم در پست 6 بتواند خودش را نشان بدهد، دارد تا بتواند کنار چشمی به بازی بگیرد.