انتقاد ستار همدانی از تاجرنیا؛ نباید توپ را به زمین ساپینتو می‌انداختی!

انتقاد ستار همدانی از تاجرنیا؛ نباید توپ را به زمین ساپینتو می‌انداختی!

پایگاه خبری فوتبالی- ستار همدانی، پیشکسوت باشگاه استقلال از علی تاجرنیا انتقاد کرد.

به گزارش فوتبالی، علی تاجرنیا که از زمستان سال گذشته به عنوان رییس هیات مدیره استقلال مشغول به کار شده بعد از استعفای علی نظری‌جویباری از مدیرعاملی باشگاه استقلال به عنوان سرپرست مدیرعاملی آبی‌ها هم منصوب شد و حالا نزدیک به 4 ماه است که بدون مجوز با این عنوان به کار خود ادامه می‌دهد.

ستار همدانی که در این سال‌ها بیشتر به عنوان کارشناس برنامه‌های فوتبالی صدا و سیما مشغول به فعالیت است شب گذشته در برنامه فوتبال برتر حضور پیدا کرد و در بخشی از صحبت‌های خود به انتقاد از علی تاجرنیا پرداخت.

همدانی معتقد است که پیش از شروع فصل، علی تاجرنیا نباید همه فشارها را روی کادرفنی استقلال و علی‌الخصوص ریکاردو ساپینتو می‌انداخت و از وظیفه مهمش که تزریق آرامش به تیم است شانه خالی می‌کرد!

همدانی به توییت علی تاجرنیا بعد از جذب مونیرالحدادی در شبکه ایکس اشاره دارد؛ تاجرنیا بعد از جذب الحدادی و پایان رسمی فعالیت استقلال در نقل و انتقالات تابستانی توییتی را منتشر کرد و در آن خطاب به ساپینتو نوشت: «ما کارمان را انجام دادیم و حالا نوبت شماست

پنجره استقلال با اشتباهات مدیران این تیم بسته شده و آبی‌ها نمی‌توانند حداقل در زمستان امسال بازیکنی را جذب و نقاط ضعف خود در نیم فصل اول را برطرف کنند.