قایدی و تراکتور؟ امکان پذیر نیست!

قایدی و تراکتور؟ امکان پذیر نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- در اخبار شایعات نقل و انتقالاتی، بازیکن ایرانی تیم النصر امارات مورد توجه تراکتور قرار گرفته اما همه می دانند احتمال این انتقال بسیار ضعیف است.

به گزارش فوتبالی، طی روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر تلاش باشگاه تراکتور برای جذب مهدی قایدی مطرح شد و گفته می‌شود باشگاه متمول تبریزی حاضر است برای این انتقال، پیشنهاد بالا و چشمگیری هم ارائه کند.

بااینحال، باتوجه به انتقال 5 میلیون یورویی قایدی به النصر امارات، به نظر نمی‌رسد پرداخت بیش از 400 میلیارد تومان برای جذب این بازیکن ایرانی در توان باشگاه تبریزی باشد.

از طرفی با توجه به علاقه قایدی به تیم استقلال و اینکه هیچگاه خوشحالی خودش از پوشیدن پیراهن آبی را پنهان نکرده، می‌توان گفت او در ایران به هیچ تیمی جز استقلال نمی‌رود. موضوعی که خودش هم بارها اعلام کرده است.

همان روشی که فرهاد مجیدی در پیش گرفت و به جز استقلال راهی تیم دیگری در ایران نشد. به همین خاطر این دو نفر همیشه در صدر افراد محبوب بین هواداران استقلال بودند. افرادی که هیچگاه با صحبت‌هایشان این تیم را دچار حاشیه نکردند و هر زمان هم که پیراهنش را بر تن کردند یا روی نیمکت نشستند، تمام توان خودشان را برای نتیجه گیری تیم به کار گرفتند.