مخالفت دوباره تاجرنیا با ساپینتو؛ رضاییان و جلالی در استقلال بمانند!

مخالفت دوباره تاجرنیا با ساپینتو؛ رضاییان و جلالی در استقلال بمانند!

پایگاه خبری فوتبالی- علی تاجرنیا در ماجرای اختلاف ساپینتو با رضاییان و جلالی، اصرار دارد که دو طرف از مواضع‌شان کوتاه بیایند و در واقع با مخالفت با ساپینتو، می خواهد که این دو بازیکن در استقلال بمانند.

به گزارش فوتبالی، وضعیت رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی در استقلال همچنان مبهم و غیر قابل پیش‌بینی است. نام این دو بازیکن در چند بازی اخیر استقلال، از سوی ریکاردو ساپینتو از فهرست این تیم خط خورده و سرمربی پرتغالی استقلال صراحتا اعلام کرده که این دو و مخصوصا رامین رضاییان، اگر می‌خواهند از استقلال جدا شوند، مخالفتی نخواهد کرد.

با این حال سرپرست مدیرعاملی استقلال باشگاه تمایلی به جدایی این دو بازیکن ندارد. او است معتقدند به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه و غیرممکن بودن جذب بازیکنان جدید، سرمایه‌های باشگاه باید حفظ شوند اما ساپینتو اعلام کرده که نظم و انضباط داخلی تیمی برایش مهم تر از حفظ نفراتی است که برای استقلال حاشیه درست می کنند.

علی تاجرنیا پیش از این، چند بار در مصاحبه‌هایش اعلام کرده بود که باشگاه باید به دنبال راه حلی باشد تا متضرر نشود. 

او امروز دوباره در مصاحبه‌ای در تقابل با ساپینتو قرار گرفت و به این مورد اشاره کرده و گفته است: «به هر حال باید در حوزه فنی یک نفر حرف اول و آخر را بزند. به این افراد هم حق می‌دهیم چرا که شرایط امسال پیچیده است و بسیاری از بازیکنان در آستانه دعوت به تیم ملی هستند. به لحاظ شخصیتی به این افراد حق می‌دهم که بازی به آنها نمی‌رسد. باید سعی کنیم نسبت به موضع‌های خود کوتاه بیاییم و این باعث می‌شود حواشی باشگاه هم کم شود. همیشه باید اقتدار را با تدبیر همراه کنیم. اگر این نگاه صورت بگیرد آن موقع می‌توانیم به یک راه میانه برسیم که خواسته‌های دو طرف تحقق پیدا کند.»

مشخص است که منظور تاجرنیا این است که ساپینتو باید از مواضعش کوتاه بیاید و به رضاییان و جلالی فرصت بدهد تا آنها در سال منتهی به جام جهانی، شانس حضور در این تورنمنت را از دست ندهند. این در حالی است که ساپینتو به صراحت اعلام کرده که رضاییان جایی در تفکرات او ندارد!

مشخص نیست در روزهای آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. اما با شناختی که ساپینتو وجود دارد، اصلا بعید نیست او به جای استفاده از رضاییان و جلالی، از بازیکنان تیم امید باشگاه استفاده کند. او در همین فصل به چند بازیکن جوان میدان داده و نتایج خوبی هم گرفته است و مشکلی برای ادامه این سیاست ندارد.