گزارش ویژه/ روایتی متفاوت از اختلافی که دیشب رو شد؛ انتقام حسینی از ساپینتو به خاطر ماجرای پیش فصل!

گزارش ویژه/ روایتی متفاوت از اختلافی که دیشب رو شد؛  انتقام حسینی از ساپینتو به خاطر ماجرای پیش فصل!

پایگاه خبری فوتبالی- واقعیت اتفاقاتی که بین حسینی و ساپینتو رخ داده و باعث اختلاف و دلخوری دوطرفه شده چیست؟

به گزارش فوتبالی، حاشیه بزرگ بازی دیشب سپاهان و اصفهان، ساعتی بعد از سوت پایان آن رقم خورد. 

جایی که سیدحسین حسینی دروازه‌بان سپاهان یک استوری خطاب به ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال منتشر کرد؛ البته بدون آن که نامی از او ببرد.

حسینی در این استوری مدعی شد که ساپینتو فصل گذشته و از هفته سوم لیگ برتر در پیام‌هایی از او خواسته تا با مهدی تاج صحبت کند تا محرومیت 4 ماهه‌اش بخشیده شود و او به استقلال برگردد. اما چون حسینی به نکونام خیانت نکرد، ساپینتو با نخواستن حسینی، این حرکت او را جبران کرده است!

تصویر خبر

ساپینتو که دیروز در میکسدزون ورزشگاه نقش جهان، از اینکه حسینی قبل از شروع بازی به سمت او و نیمکت‌نشینان استقلال نرفته، گلایه کرده بود، امروز در مصاحبه‌ای با خبرگزاری تسنیم به استوری حسینی هم واکنش نشان داد. ساپینتو در بخشی از این مصاحبه گفت: «در قبال رفتاری که من داشتم متأسفانه دیروز تنها شاهد بی‌احترامی و برخوردی نامناسب بودم. زشت‌تر اینکه بعد از بازی با یک دروغ بزرگ‌تر بی‌احترامی خودش را تکمیل کرد. متاسفانه حسینی یک دروغ بسیار زشت در مورد من منتشر کرد در حالی که همه من را می‌شناسند و می‌دانند شخصیتی نیستم که به جایگاه کسی فکر کنم و هرگز در زندگی خودم تلاش نکردم از طریق فشار به بازیکنان وارد یک تیم شوم. این موضوع برای من تمام شده است و دیگر این فرد هیچ احترامی پیش من ندارد.»

https://footballi.net/video/1014476/share

اما سوال بزرگ این است که کدام یک از دو طرف واقعیت را می‌گوید؟ سوال دیگر این است که اصل ماجرای جدایی حسینی از استقلال چه بود و چه کسی یا کسانی در این اتفاق نقش داشتند؟

طبق اطلاعاتی که فوتبالی به آن دست یافته، در باشگاه استقلال، این علی نظری جویباری مدیرعامل وقت باشگاه بود که بر خلاف صحبتش پس از پایان فینال جام حذفی که گفته بود با حسینی تمدید می‌کند، تمایلی به حفظ حسینی در استقلال نداشت. اما ماجرا به شکلی جلوه داده شد که محمودرضا بابایی، دیگر عضو هیات مدیره به دنبال جدا کردن راه حسینی و استقلال از همدیگر است. رفاقت دیرینه بابایی با سیدمهدی رحمتی هم این فرضیه نادرست را تقویت می‌کرد؛ در حالیکه بابایی هم می‌خواست حسینی در استقلال بماند.

اما واقعیت مهم این است که ساپینتو نه در این فصل، بلکه در فصل گذشته هم از بازگشت به استقلال استقبال کرده اما این بازگشت منوط به بخشیده شدن محرومیت 4 ماهه او بوده است. البته هیچ اشکالی ندارد که یک مربی خواهان بازگشت به تیمش باشد تا به قول خودش ماموریت ناتمامش را تمام کند.

ساپینتو در همان مقطعی که حسینی در استوری‌اش اشاره کرده، به او پیام داده تا به عنوان یک بازیکن ملی‌پوش و باسابقه از فدراسیون فوتبال پیگیر بخشش محرومیتش شود. به احتمال زیاد او شاید این پیام را به دیگر ملی‌پوشان استقلال هم داده است! اما مدیران استقلال و شخص فرشید سمیعی با موسیمانه به توافق رسیدند و پروژه بازگشت ساپینتو به استقلال در آن مقطع به بن‌بست رسید.

تصویر خبر

آن فصل به پایان رسید و سرانجام ساپینتو با مدیران استقلال برای فصل جاری و در روزهای جنگ ۱۲ روزه به توافق رسید. او در این فصل هم به دنبال ادامه کار با حسینی بود و کاپیتان استقلال روی وعده او حساب کرده بود اما وقتی ساپینتو متوجه شد که مدیران باشگاه به همراه دو سه بازیکن مخالف و همچنین دستیار ایرانی به هیچ وجه نمی‌خواهند اجازه ماندن حسینی را در تیم بدهند، از موضعش کوتاه آمد. باشگاه حتی به ساپینتو گفت می‌تواند خودش دروازه‌بان خارجی معرفی کند و به همین دلیل خود ساپینتو نام یک دروازه‌بان خارجی یعنی آنتونیو آدان را به آن‌ها داد تا او را جذب کنند و البته همه می‌دانند وقتی یک سرمربی خارجی، بازیکن معرفی می‌کند و با خودش می‌آورد، چه معنایی دارد.

از سوی دیگر، باشگاه استقلال در کمال ناباوری و پیش از حضور ساپینتو، حبیب فرعباسی را بدون هماهنگی با ساپینتو و با مبلغی بالا جذب کرده بود و اینجا بود که حسینی متوجه هیچ شانسی برای ماندن در استقلال ندارد.

 او البته همچنان علاقه داشت در استقلال بماند اما عدم تمایل نظری جویباری و یکی دو بازیکن بانفوذ تیم و دستیار ایرانی ساپینتو باعث شد تا درهای استقلال به اتهام باندبازی بر روی حسینی بسته شود و او ناچار به تیم دیگری برود.

در چنین شرایطی طبیعی بود که حسینی در سال منتهی به جام جهانی ریسک نکند و در تیمی نماند که سرمربی خارجی‌اش، یک دروازه‌بان خارجی با خودش به ایران آورده است و مطمئنا به او بازی می‌دهد.

در نهایت حسینی پس از این که روزهای زیادی را در انتظار مشخص شدن تکلیفش در استقلال از دست داد و به پیشنهادهای دیگرش پاسخ نداد، با دلخوری از ساپینتو به خاطر خالی کردن پشت او، ترجیح داد راهی اصفهان شود و به سپاهان بپیوندد. البته تراکتور هم به دلیل محرومیت بیرانوند حسینی را می‌خواست.

تصویر خبر

این همه اتفاقاتی بود که بین حسینی و ساپینتو رخ داده و باعث این کنش و واکنش‌های جنجالی شده است. نکته مهم اما این است که حسینی برای ادعایش که توسط ساپینتو تکذیب شده، سندهایی شامل پیام‌های صوتی ساپینتو و اسکرین‌شات‌هایی از این پیام‌ها در اختیار دارد اما به نظر می‌رسد برای اینکه باشگاه سپاهان درگیر این ماجرا نشود، در حال حاضر قصد ندارد این اسناد را منتشر کند.

در کل حسینی نخواست فیلم بازی کند و به سمت نیمکتی برود که به زعم او، باعث دور شدن از خانواده‌اش شده است.