ماشاریپوف همراه استقلال مقابل گل‌گهر

ماشاریپوف همراه استقلال مقابل گل‌گهر

پایگاه خبری فوتبالی- اگر اتفاق خاصی نیفتد، هافبک ازبک استقلال در بازی فردا این تیم را همراهی خواهد کرد.

به گزارش فوتبالی، شاگردان ساپینتو عصر فردا دیدار ماقبل پایانی نیم‌فصل اول لیگ برتر را مقابل گل گهر سیرجان برگزار خواهند کرد.

کسب سه امتیاز این مسابقه برای حضور آبی‌ها در کورس تیم‌های بالای جدولی بسیار حیاتی است اما در طرف مقابل، شاگردان مهدی تارتار پس از دو پیروزی در دربی کرمان، با روحیه خیلی خوبی وارد این مسابقه می‌شوند.

مهران احمدی به دلیل مصدومیت و رستم آشورماتوف به دلیل محرومیت به همراهی تیم در این مسابقه نیستند. ضمن اینکه رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی هم با تصمیم ساپینتو از لیست تیم کنار گذاشته شدند.

اما خبر خوش برای آبی‌ها این است که نام جلال‌الدین ماشاریپوف در لیست استقلال برای این بازی قرار دارد. هافبک ازبکی پس از درمان عجیب رباط صلیبی‌اش، به لیست نفرات تیم برگشت و حتی کارت بازی او هم توسط سازمان لیگ صادر شد اما به دلیل احتیاط باشگاه استقلال، در لیست بازی با خیبر قرار نگرفت تا استعلام لازم از فیفا گرفته شود. حالا با اعلام بلامانع بودن حضور این بازیکن در ترکیب تیم، ساپینتو تصمیم گرفته از این بازیکن مقابل گل گهر استفاده کند. البته هنوز باشگاه استقلال به صورت رسمی در این باره چیزی اعلام نکرده است اما ظاهرا مشکل ماشاریپوف و استقلال حل شده است.

ضمن اینکه با صعود استقلال به دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا 2، این باشگاه می‌تواند لیست جدیدی را به AFC ارائه کند و به این ترتیب شماره 77 آبی‌ها برای بازی‌های قاره‌ای هم مشکلی نخواهد داشت.

دیدار استقلال و گل گهر فردا از ساعت 16:30 و در ورزشگاه شهدای شهرقدس آغاز می‌شود.