استقلال و گل‌گهر در ورزشگاهی با خاطرات تلخ؛ وقتی دو جام از دست رفت!

استقلال و گل‌گهر در ورزشگاهی با خاطرات تلخ؛ وقتی دو جام از دست رفت!

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد دو باخت مهم داشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از کش و قوس‌های فراوان، بالاخره قرار شد بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان از هفته پانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد برگزار شود.

استقلال آخرین بار 4 سال پیش در این ورزشگاه بازی کرده و قاعدتا با بازی در این ورزشگاه غریبه است اما کیفیت پایین چمن ورزشگاه‌های شهر قدس و تختی باعث شده مدیران این باشگاه، ترجیح بدهند تیم‌شان در مشهد از گل‌گهر میزبانی کند.

نکته عجیب این که استقلال خاطرات خیلی خوشی از بازی در این ورزشگاه ندارد. در سال‌های اخیر، استقلال فقط یک بار در دوران سرمربیگری محمود فکری موفق شده در این ورزشگاه به پیروزی برسد. 

در آن بازی شاگردان فکری با نتیجه دو بر صفر تیم شهرخودرو را با هدایت سیدمهدی رحمتی شکست دادند. محمد دانشگر روی ارسال مهدی مهدی‌پور و سبحان خاقانی روی پاس داریوش شجاعیان گل‌های استقلال را زدند.

نکته عجیب‌تر این که استقلال دو بار دیگر در سال‌های اخیر در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد به میدان رفته و در هر دو بازی مغلوب شده است؛ آن هم باخت‌هایی که یک باخت معمولی نبوده‌اند و دو قهرمانی را از این تیم گرفته‌اند.

یکی از این باخت‌ها در هفته بیست و هفتم لیگ هجدهم مقابل تیم پدیده ثبت شد. در آن مقطع استقلال در کورس قهرمانی بود و پیروزی در این بازی می‌توانست شانس قهرمانی این تیم را به شدت افزایش دهد اما شاگردان وینفرد شفر در دقیقه 8 گل خوردند و تا پایان بازی نتوانستند این گل را جبران کنند. این باخت باعث شد استقلال از کورس قهرمانی عقب بیفتد و در نهایت سوم شود!

باخت دوم استقلال در این ورزشگاه، تلخ‌تر بود. این تیم با فرهاد مجیدی به فینال جام حذفی رسید و در فینال به مصاف تراکتور رفت. در حالی که استقلال با پیروزی بر پرسپولیس به فینال رسیده بود و روحیه فوق‌العاده‌ای داشت، اما شایعات مذاکره مدیران باشگاه با آندره‌آ استراماچونی باعث شد اردوی استقلال به هم بریزد.

هواداران استقلال که در جریان ماجرا نبودند، منتظر پیروزی و قهرمانی تیم‌شان بودند اما تراکتور در همان نیمه اول 3 گل زد و تلاش استقلالی‌ها برای جبران نتیجه نداد و در نهایت استقلال یک بار دیگر در این ورزشگاه شکست خورد؛ آن هم با نتیجه 3 بر دو!

حالا استقلال قرار است یک بار دیگر در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد به میدان برود و هوادارانش امیدوارند بعد از مدت‌ها با یک نتیجه خوب از این ورزشگاه خارج شوند.