اینترنت تمامبها
نوستالژی/ دربی 58: استقلال 3-2 پرسپولیس (7 اسفند 1383)
- 8,006 نمایش
- 6 نظر
-
- فوتبالی
شهرآورد پنجاه و هشتم در 7 اسفند 1383 در چارچوب رقابت های دور برگشت لیگ برتر ایران و در ورزشگاه آزادی برگزار شد. قضاوت این دیدار بر عهده والنتین ایوانوف روس بود.
نیمه اول بازی بدون گل به پایان رسید. در نیمه دوم رضا عنایتی در دقیقه 68 گل اول استقلال را به ثمر رساند.
گل دقیقه 74 شیث رضایی بازی را به تساوی کشاند و 2 دقیقه بعد سهراب انتظاری در دقیقه 76 گل دوم پرسپولیس را وارد دروازه وحید طالب کرد.
در ادامه بازی محمود فکری توانست در دقیقه 84 گل دوم استقلال را بزند تا بازی مجددا به تساوی کشیده شود. در وقت های اضافه این پیروز قربانی بود که گل برتری آبی ها را به ثمر رساند تا دربی 58 با نتیجه 3 بر 2 به سود استقلال پایان یابد.
در فصل 84-1383 لیگ برتر ایران، فولاد خوزستان قهرمان شد و تیم های استقلال و پرسپولیس در رده های سوم و چهارم ایستادند.
ویدئوهای پیشنهادی

نابودی آرژانتین توسط آلمان در 1/4 نهایی جام جهانی ...
- 7,269 نمایش

کنایههای تند داداش زاده به حدادی و خلیلی؛ این ...
- 8,077 نمایش

6 پرونده هنگفت و سنگین استقلال در فیفا و CAS
- 4,006 نمایش

اسپانیا 2-2 کره جنوبی (کامبک باورنکردنی کره در ...
- 3,545 نمایش

کاپیتان فرزانه توسلی روی دوش استقلالیها!
- 6,486 نمایش

مارال ترکمان: قهرمانی با خانم گلی بیشتر چسبید
- 3,939 نمایش

روز تاریخی؛ استقلال قهرمان لیگ برتر فوتسال زنان
- 3,062 نمایش

دیدار استقلالی ها با سفیر اسپانیا!
- 6,997 نمایش

بودجه پرسپولیس برای فصل آینده کم خواهد شد؟ حدادی ...
- 8,204 نمایش

پیمان حدادی: جدول نیم فصل را برای آسیا ملاک قرار ...
- 7,955 نمایش


