نوستالژی/ دربی 54: پرسپولیس 2-1 استقلال (23 خرداد 1382)
- 41,881 نمایش
- 11 نظر
-
- فوتبالی
شهرآورد پنجاه و چهارم در 23 خرداد 1382 در ورزشگاه آزادی برگزار شد.
این تقابل در شرایطی صورت می گرفت که این بار بر خلاف سالهای گذشته، سپاهان شانس اول قهرمانی در لیگ بود. استقلال در روزهای بحرانی به سر می برد و سکان هدایت این تیم از کخ مجددا به منصور پورحیدری رسیده بود.
یحیی گل محمدی در دقیقه 11 گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند و نیمه اول با برتری قرمزها به پایان رسید. استقلال در نیمه اول با اخراج فرزاد مجیدی ده نفره شده بود.
در نیمه دوم بهنام ابوالقاسمپور گل دوم پرسپولیس را در دقیقه 50 وارد دروازه طباطبایی کرد. علیرضا اکبرپور در دقیقه 63 توانست یکی از گل های خورده استقلال را جبران کند. دقایقی بعد علی سامره با خطا روی استیلی از بازی اخراج شد و استقلال نه نفره به بازی ادامه داد. در نهایت شهرآورد 54 با برتری 2 بر یک پرسپولیس به پایان رسید.
سپاهان در فصل 82-1381 قهرمان لیگ برتر ایران شد، پرسپولیس پس از پاس در جایگاه سوم ایستاد و استقلال در یکی از بدترین فصلهایش نهم شد.
ویدئوهای پیشنهادی

نابودی آرژانتین توسط آلمان در 1/4 نهایی جام جهانی ...
- 4,103 نمایش

کنایههای تند داداش زاده به حدادی و خلیلی؛ این ...
- 6,070 نمایش

6 پرونده هنگفت و سنگین استقلال در فیفا و CAS
- 2,990 نمایش

اسپانیا 2-2 کره جنوبی (کامبک باورنکردنی کره در ...
- 2,992 نمایش

کاپیتان فرزانه توسلی روی دوش استقلالیها!
- 6,046 نمایش

مارال ترکمان: قهرمانی با خانم گلی بیشتر چسبید
- 3,647 نمایش

روز تاریخی؛ استقلال قهرمان لیگ برتر فوتسال زنان
- 2,798 نمایش

دیدار استقلالی ها با سفیر اسپانیا!
- 6,196 نمایش

بودجه پرسپولیس برای فصل آینده کم خواهد شد؟ حدادی ...
- 7,981 نمایش

پیمان حدادی: جدول نیم فصل را برای آسیا ملاک قرار ...
- 7,775 نمایش


