نوستالژی/ قهرمانی استقلال در جام ریاست جمهوری ترکمنستان با برتری مقابل زنیت روسیه (1376)
- 15,898 نمایش
- 138 نظر
-
- فوتبالی
استقلال صفر (۷) - زنیت ست پترزبورگ صفر (۶)
پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۷۶، استقلال تهران موفق شد قهرمان جام ریاست جمهوری ترکمنستان شود. جامی که با نام جام پرچم ترکمنستان شناخته میشود.
چهارمین دوره جام پرزیدنت ترکمنستان در ۱۰ تا ۲۰ فوریه ۱۹۹۸ (۲۱ بهمن تا یکم اسفند ۱۳۷۶) در عشقآباد پایتخت ترکمنستان برگزار شد. در این مسابقات ۸ تیم از ۷ کشور مختلف حضور داشتند و در پایان استقلال از ایران قهرمان شد.
دو تیم استقلال و زنیت سن پترزبورگ در ۹۰ دقیقه وقت قانونی بدون گل زمین مسابقه را ترک کردند و کار به زدن ضربات پنالتی کشید. در ادامه آبیها توانستند در ضیافت پنالتیها، زنیت نماینده پرقدرت روسیه را شکست داده و قهرمان این رقابتها شوند. "بوریس شیخ مرادف" وزیر امور خارجه و رییس فدراسیون فوتبال ترکمنستان در پایان این بازی، جام قهرمانی را به بازیکنان ایرانی داد تا استقلالی ها با جام در ورزشگاه تازهساخت و ۳۰ هزار نفری "کوپت داغ" عشق آباد، دور افتخار بزنند.
در این ویدیو، ضربه پنالتی آخر استقلال در این بازی که منجر به قهرمانی نماینده ایران در این تورنمنت شد را با گزارش جواد خیابانی میبینید.
ویدئوهای پیشنهادی

ماجرای پیوستن مهدی هاشمی نسب از پرسپولیس به ...
- 1,062 نمایش

مهدی رحمتی: تاجرنیا به من پیشنهاد داد ولی ...
- 1,585 نمایش

عبدالله روا هوادار استقلال است یا پرسپولیس؟
- 9,465 نمایش

واکنش هاشم بیگ زاده به تمجید مهدی شریفی از ...
- 2,789 نمایش

مرتضی فنونی زاده: جراح برادرم استقلالی بود و خوب ...
- 1,652 نمایش

دربی 54: پرسپولیس 2-1 استقلال (23 خرداد 1382)
- 4,065 نمایش

استقلالی ها در لباس تیم ملی در جام جهانی
- 9,514 نمایش

تمرین اختصاصی یاسر آسانی و دوستانش با پیراهن ...
- 7,541 نمایش

کنایه رضا شکاری به استقلالی ها؛ هیچ وقت گدایی ...
- 4,233 نمایش

حضور علی قربانی بازیکن سابق استقلال در استادیوم ...
- 3,354 نمایش


