زهرا خواجوی رکورددار کلین شیت در فوتبال ایران
- 6,032 نمایش
- 12 نظر
-
- فوتبالی
زهرا خواجوی دروازه بان جوان تیم وچان کردستان در فصل 99-98 لیگ برتر فوتبال بانوان ایران، با بسته نگه داشتن دروازه اش موفق شد از رکورد پیام نیازمند در لیگ برتر فوتبال مردان عبور کند و بیشترین تعداد دقیقه کلین شیت را به نام خود ثبت کرد.
هر چند در فوتبال جهان رکوردهای مردان و زنان با هم مقایسه نمی شوند اما به هر صورت زهرا خواجوی را می توان نام پررنگ این فصل فوتبال بانوان ایران دانست.
دروازه بان 21 ساله تیم وچان کردستان که به مدت 900 دقیقه یعنی 10 دیدار پیاپی از لیگ برتر بانوان دروازه خود را بسته نگه داشته بود در نهایت با دقایقی که در دیدار برابر شهرداری بم از دروازه خود محافظت کرد موفق به ثبت رکوردی جاودانه در فوتبال ایران شد و حالا با ثبت رکورد 953 دقیقه بیشترین دقایق کلین شیت در میان دروازه بان های ایرانی را به نام خود زد.
خواجوی پیراهن شماره یک تیم ملی فوتبال زنان را میپوشد. بعد از نیمه تمام ماندن مسابقات لیگ برتر فوتبال بانوان ایران خواجوی با ارسال ویدیوئی اختصاصی برای فوتبالی از زحمات هم تیمی های خود در تیم وچان تشکر کرد.
ویدئوهای پیشنهادی

زهرا خواجوی دروازه بان پرسپولیس: تمرکزم روی ...
- 3,521 نمایش

چالش فوتبالدستی تیوی بیفوما و زهرا خواجوی
- 12,457 نمایش

چالش انتخاب برترین دروازه بان جهان با زهرا خواجوی
- 6,288 نمایش

زهرا خواجوی: گذشته ام را نمی توانم انکار کنم ولی ...
- 5,885 نمایش

زهرا خواجوی: قرارداد من 1 درصد مبلغ قرارداد ...
- 4,192 نمایش

زهرا خواجوی: پیام نیازمند بهترین دروازهبان ایران ...
- 4,687 نمایش

اختصاصی/ صحبتهای زهرا خواجوی دروازه بان گل گهر ...
- 2,882 نمایش

چالش فوتبالی با زهرا خواجوی و محمدرضا اخباری ...
- 9,614 نمایش

اختصاصی/ صحبت های زهرا خواجوی دروازه بان گلگهر ...
- 2,232 نمایش

اولین صحبت های زهرا خواجوی دروازهبان تیم ملی ...
- 262,196 نمایش


