نوستالژی/ دیدار خاطره انگیز ایران 2-2 استرالیا با گزارش گزارشگر استرالیایی
- 6,958 نمایش
- 7 نظر
-
- فوتبالی
در این ویدیو لحظات جالبی از قبل از شروع بازی و پس از سوت پایانی بازی وجود دارد که کمتر دیده شده است.
دیدار برگشت تیم ملی ایران در 8 آذر 1376 در ملبورن که با تساوی 2 بر 2 مقابل استرالیا به پایان رسید؛ نتیجه ای که به انتظار بیست ساله فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی پایان داد.
شاگردان ویه را که در دیدار رفت و در استادیوم آزادی مقابل نماینده اقیانوسیه به تساوی یک بر یک رسیده بودند، برای کسب جواز صعود به فرانسه چاره ای جز پیروزی یا تساوی نداشتند.
در این بازی ابتدا استرالیا با گل های هری کیول و ویدمار در دقایق 32 و 48 پیش افتاد. در شرایطی که تیم ملی ایران تا یک ربع مانده به پایان بازی همچنان بازنده بود، باقری با گل دقیقه 75 خود یکی از گل های خورده ایران را جبران کرد. چهار دقیقه بعد این خداداد عزیزی بود که روی پاس گل علی دایی ایران را مسافر فرانسه کرد.
ویدئوهای پیشنهادی

ایران - مصر / نیمه نهایی رقابتهای دوستانه چهار ...
- 8,598 نمایش

گل حسام حسن سرمربی فعلی مصر به ایران (ورزشگاه ...
- 10,191 نمایش

از تیم کیهیل تا ایرانکوندا؛ گذشته و آینده ...
- 1,757 نمایش

گل اول استرالیا به ترکیه (ایرانکوندا)
- 221,714 نمایش

نوستالژی/ فودن، بلینگام و ساوت گیت، چالش پاسکاری ...
- 3,938 نمایش

لیست تیم ملی استرالیا برای جام جهانی 2026
- 2,947 نمایش

نوستالژی/ برد جالب رئال مقابل بارسا در نیوکمپ ...
- 5,755 نمایش

گل آدریانو با پاس رونالدو مقابل استرالیا در جام ...
- 11,711 نمایش

خاطره انگیز و جذاب؛ ایران 2-1 ژاپن (مقدماتی جام ...
- 5,801 نمایش

نوستالژی/ جشن قهرمانی جالب رونالدو با فرگوسن و ...
- 22,576 نمایش


