ضربات پنالتی دیدار تیم های الهلال عربستان و استقلال تهران؛ نيمه نهايى جام در جام آسيا 1375

  • 11,750‌ نمایش
  • 6 نظر
  • فوتبالی

نمایندگان ایران و عربستان در 4 آذر 1375 در مرحله نیمه نهایی جام در جام آسیا به تساوی بدون گل دست یافتند، اما در ضربات پنالتی این الهلال بود که 5 بر 4 استقلال را شکست داد.


پنالتی های اختر، پرورشخواه، منصوريان و زرينچه تبدیل به گل شد و نعمتى نژاد، غلامپور و اكبريان موفق به گل کردن ضربات خود نشدند.


این دیدار که به صورت زنده از شبکه دو ایران در حال پخش بود، پس از تساوی دو تیم در پایان نود دقیقه به وقت اضافه کشیده  شد، اما در کمال شگفتی پخش زنده این بازی قطع شد و هواداران فوتبال در ایران از تماشای ادامه بازی و ضربات پنالتی دو تیم محروم ماندند.


استقلال در این دیدار با هدایت ناصر حجازی مقابل حریف عربستانی قرار گرفت و اگر راهی دیدار فینال می شد، باید به مصاف ناگویا گرامپوس با هدایت کارلوس کی روش می رفت.