تمارض سوشا مکانی و گل پرسپولیس در دقیقه 95/ لحظات پایانی دیدار جنجالی پرسپولیس و استیل آذین
- 21,720 نمایش
- 52 نظر
-
- فوتبالی
بازی پرسپولیس رده پنجمی با تیم انتهای جدولی استیل آذین تا دقیقه ۹۰ یک بر یک پیش رفت اما در این دقیقه سوشا مکانی که آن زمان در استیل آذین بازی میکرد برای وقت کشی خودش را روی زمین انداخت و توپ را به اوت زد.
پس از اینکه او بلند شد ، علی دایی سرمربی پرسپولیس که معتقد بود ، سوشا مصدوم نشده بود و وقت کشی کرد ، به بازیکنانش گفت که توپ را به حریف برنگردانند و بازی جوانمردانه را رعایت نکردند. آنها اوت را بلند به درون محوطه جریمه استیل آذین پرتاب کردند و اشپیتیم آرفی با یک شوت دروازه سوشا را باز کرد. بعد از این گل که دقیقه ۹۵ زده شد ، بازی به جنجال کشیده شد.
سوشا مکانی درحالی که گریه میکرد به بازیکنان پرسپولیس گفت که خیلی نامردید و خدا آن بالاست سپس به سراغ آرفی گلزن پرسپولیس رفت و به همراه چند بازیکن استیل آذین با او درگیر شد.
فریدون زندی به سمت بازیکنان پرسپولیس هجوم برد. نورمحمدي و ماتئوس در همين دقايق با كارت قرمز مواجه شدند و تعدادی دیگر از بازیکنان کارت زرد دریافت کردند.
ویدئوهای پیشنهادی

حمید مطهری: پرسپولیس تا الان نتایج خوبی گرفته است
- 5,394 نمایش

حمید مطهری: اجازه پیوستن رزاق پور را به پرسپولیس ...
- 5,079 نمایش

صحبتهای سرمربی جوانان پرسپولیس در حاشیه دیدار ...
- 4,303 نمایش

حواشی بازی خیریه جوانان پرسپولیس و پدیده جوان ...
- 2,886 نمایش

رقیب پرسپولیس در راه قهرمانی لیگ برتر کدام تیم ...
- 8,000 نمایش

رونمایی حامد کاویانپور از یک اتفاق عجیب در آکادمی ...
- 4,406 نمایش

پرسپولیس با مهدی تارتار قهرمان می شود؟ حامد ...
- 4,328 نمایش

آخرین وضعیت تیم های آکادمی پرسپولیس از زبان حامد ...
- 1,407 نمایش

صحبت های حامد کاویانپور درباره حضور در آکادمی ...
- 1,290 نمایش

زنوزی: تراکتور، استقلال و پرسپولیس و حتی من فدای ...
- 5,194 نمایش


