تمارض سوشا مکانی و گل پرسپولیس در دقیقه 95/ لحظات پایانی دیدار جنجالی پرسپولیس و استیل آذین
- 21,694 نمایش
- 52 نظر
-
- فوتبالی
بازی پرسپولیس رده پنجمی با تیم انتهای جدولی استیل آذین تا دقیقه ۹۰ یک بر یک پیش رفت اما در این دقیقه سوشا مکانی که آن زمان در استیل آذین بازی میکرد برای وقت کشی خودش را روی زمین انداخت و توپ را به اوت زد.
پس از اینکه او بلند شد ، علی دایی سرمربی پرسپولیس که معتقد بود ، سوشا مصدوم نشده بود و وقت کشی کرد ، به بازیکنانش گفت که توپ را به حریف برنگردانند و بازی جوانمردانه را رعایت نکردند. آنها اوت را بلند به درون محوطه جریمه استیل آذین پرتاب کردند و اشپیتیم آرفی با یک شوت دروازه سوشا را باز کرد. بعد از این گل که دقیقه ۹۵ زده شد ، بازی به جنجال کشیده شد.
سوشا مکانی درحالی که گریه میکرد به بازیکنان پرسپولیس گفت که خیلی نامردید و خدا آن بالاست سپس به سراغ آرفی گلزن پرسپولیس رفت و به همراه چند بازیکن استیل آذین با او درگیر شد.
فریدون زندی به سمت بازیکنان پرسپولیس هجوم برد. نورمحمدي و ماتئوس در همين دقايق با كارت قرمز مواجه شدند و تعدادی دیگر از بازیکنان کارت زرد دریافت کردند.
ویدئوهای پیشنهادی

سوپر گل امید روانخواه برای استقلال در دربی 63
- 26,892 نمایش

وقتی کریستیانو رونالدو ۱۸ ساله با تیم ۱ میلیارد ...
- 16,592 نمایش

برزیل 3-0 کامرون (گلزنی روماریو و ببتو / جام ...
- 17,790 نمایش

نوستالژی / روزی که رئال مادرید، یورگن کلوپ و ...
- 13,496 نمایش

تکل معروف ایمان مبعلی روی ساق علی دایی
- 72,265 نمایش

سوپرگل وحشتناک رونالدینیو در بازی بارسلونا و میلان
- 46,753 نمایش

نوستالژی/ روزی که منصوریان و وحید امیری، قهرمانی ...
- 25,459 نمایش

کنفرانس خبری تارتار سرمربی گل گهر پس از صدرنشینی ...
- 8,428 نمایش

کنفرانس خبری اوسمار سرمربی پرسپولیس پس از شکست ...
- 8,721 نمایش

حرص و جوش اوسمار کنار زمین مقابل گل گهر
- 13,538 نمایش