تمارض سوشا مکانی و گل پرسپولیس در دقیقه 95/ لحظات پایانی دیدار جنجالی پرسپولیس و استیل آذین
- 21,693 نمایش
- 52 نظر
-
- فوتبالی
بازی پرسپولیس رده پنجمی با تیم انتهای جدولی استیل آذین تا دقیقه ۹۰ یک بر یک پیش رفت اما در این دقیقه سوشا مکانی که آن زمان در استیل آذین بازی میکرد برای وقت کشی خودش را روی زمین انداخت و توپ را به اوت زد.
پس از اینکه او بلند شد ، علی دایی سرمربی پرسپولیس که معتقد بود ، سوشا مصدوم نشده بود و وقت کشی کرد ، به بازیکنانش گفت که توپ را به حریف برنگردانند و بازی جوانمردانه را رعایت نکردند. آنها اوت را بلند به درون محوطه جریمه استیل آذین پرتاب کردند و اشپیتیم آرفی با یک شوت دروازه سوشا را باز کرد. بعد از این گل که دقیقه ۹۵ زده شد ، بازی به جنجال کشیده شد.
سوشا مکانی درحالی که گریه میکرد به بازیکنان پرسپولیس گفت که خیلی نامردید و خدا آن بالاست سپس به سراغ آرفی گلزن پرسپولیس رفت و به همراه چند بازیکن استیل آذین با او درگیر شد.
فریدون زندی به سمت بازیکنان پرسپولیس هجوم برد. نورمحمدي و ماتئوس در همين دقايق با كارت قرمز مواجه شدند و تعدادی دیگر از بازیکنان کارت زرد دریافت کردند.
ویدئوهای پیشنهادی

پنجره نقل و انتقالاتی نیم فصل اول بسته شد
- 1,922 نمایش

رقابت جذاب برادران دو قلوی استقلالی و پرسپولیسی ...
- 14,455 نمایش

فتحاللهزاده: این مدل خصوصی سازی استقلال و ...
- 2,520 نمایش

لیست خرید پرسپولیسی ها تکمیل شد
- 26,815 نمایش

رضایت نامه 100هزار یورویی بازیکن جدید پرسپولیس
- 24,660 نمایش

سوپرگل های تماشایی اخیر فوتبال ایران
- 24,530 نمایش

نوستالژی/ سوپرگل ماریانو برای رئال مادرید مقابل رم
- 25,343 نمایش

قهرمانی تاریخی فرانسه با برد مقابل ایتالیا در ...
- 6,242 نمایش

کنعانی زادگان: تا جام جهانی ببخشید
- 24,355 نمایش

کارشناسی داوری بازی پرسپولیس 2-1 سپاهان
- 41,811 نمایش