نوستالژی/ خلاصه بازی ایران 0-1 ژاپن؛ جام ملت های آسیا 1992 ژاپن؛ در هیروشیما با گزارش ژاپنی
- 4,775 نمایش
- 5 نظر
-
- فوتبالی
این دیدار که در 12 آبان 1371 ( 3 نوامبر 1992) و در ورزشگاه بیگ آرچ هیروشیما برگزار شد، تیم ملی ایران با یک گل مقابل ژاپن تن به شکست داد، شکستی که یکی از ضعیف ترین حضورهای ایران در جام ملت های آسیا را رقم زد.
شاگردان علی پروین که از دو بازی قبلی خود 4 امتیاز کسب کرده بودند، در این بازی بارها فرصت گلزنی داشتند، اما از آنها بهره ای نبردند و در نهایت با تک گل دقیقه 87 میورا نتیجه را به میزبان بازی ها واگذار کردند. دفاع ایران در این بازی عملکرد قابل قبولی نداشت، اما درخشش احمدرضا عابدزاده جوان درون دروازه مانع دریافت گل های بیشتر تیم ملی شد.
ایران که در دور قبل رقابت ها یعنی 1988 قطر به مقام سوم رسیده بود و در بازیهای آسیایی 1990 پکن قهرمان شده بود، به عنوان مدعی قهرمانی پا به رقابت های 1992 ژاپن گذاشت، اما با یک پیروزی مقابل کره شمالی، مساوی مقابل امارات و شکست مقابل ژاپن حتی از دور گروهی صعود نکرد و وداعی زودهنگام با جام ملت ها داشت.
ویدئوهای پیشنهادی

بیرانوند: هیچکس از دوندگی نمرده، می رویم و می ...
- 98 نمایش

بیرانوند: مهار پنالتی رونالدو برای مردم به یادگار ...
- 474 نمایش

بیرانوند: گام اول را در جام جهانی باید محکم ...
- 560 نمایش

بیرانوند: سلبریتی اصلی مردم ایران هستند
- 359 نمایش

بیرانوند: دست آلین دینکا را باید بوسید
- 1,671 نمایش

بیرانوند: یکی از بهترین اردوهای تیم ملی را پشت سر ...
- 515 نمایش

آلین دینکا: بین دروازه بانهای تیم ملی فرق نمی ...
- 2,764 نمایش

رویارویی ایران با ستارگان فوتبال اروپا در جام ...
- 3,685 نمایش

واکنش تماشایی بیرانوند در تمرین امروز تیم ملی
- 18,863 نمایش

تمرین اختصاصی دروازه بانان تیم ملی (1 خرداد)
- 7,124 نمایش


