سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: تیم بیتجربهای نیستیم که بخواهیم با یک پیروزی مغرور شویم، بازیکنان ما اکثرا تجربه ملی دارند.
ایوب ذوالفقاری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت تراکتورسازی گفت: خدا را شکر شرایط تیم خوب است. امروز بازیکنان به امور ریکاوری میپردازند و کم کم آماده بازی با الجزیره میشویم.
وی در مورد پیروزی در دیدار رفت مقابل الجزیره امارات عنوان کرد: خدا را شکر دو برد خوب به دست آوردیم. هم سپاهان را در هفته گذشته شکست دادیم و هم مقابل الجزیره به پیروزی رسیدیم.
سرپرست تراکتورسازی در مورد اینکه آیا انتظار به ثمر رسیدن 4 گل را داشته است، اظهار داشت: خیر. فیلمهای بازی الجزیره را دیده بودیم و میدانستیم این تیم چقدر قدرتمند است. متاسفانه ما در سه بازی بعد از تعطیلات با توجه به اینکه اردوی ترکیه را برگزار نکردیم نتوانستیم نتیجه لازم را بگیریم چرا که در ترکیه بازی دوستانه نداشتیم. در این شرایط کار ما بسیار سخت شد اما بازی به بازی بهتر میشویم.
ذوالفقاری در مورد اینکه آیا هواداران با این پیروزی با تیم آشتی کردند، گفت: هواداران با تیم قهر نبودند. در این مدت در کل فوتبال استقبال کمتری از بازیها میشدو برخی مسائل مثل سرمای هوا، سختی ایاب و ذهاب و .. در حضور کم تعداد هواداران مؤثر بود. با این عملکرد خوب و بازی زیبایی که ارائه شد هواداران به ورزشگاه خواهند آمد.
وی در مورد اینکه آیا مجوز خروجی بازیکنان سرباز برای سفر به امارات دریافت شده است، عنوان کرد: بله مشکلی وجود ندارد. از مسئولین بابت همکاری که کردند، تشکر میکنیم. سال قبل این بازیکنان نتوانستند کنار ما باشند. اکنون وضعیت بازیکنان سرباز ما بسیار خوب است. بختیار رحمانی، سروش رفیعی، شجاع خلیلزاده و تمام بازیکنان وضعیت خوبی دارند و انشاءالله به ما کمک خواهند کرد تا نتیجه لازم را بگیریم.
سرپرست تراکتورسازی در ادامه در رابطه با اینکه آیا بازیکنان تیمش مغرور نخواهند شد، عنوان کرد: ما بازیکنان کمتجربهای نداریم. همه بازیکنان ما کاربلد و از حساسیت کار مطلع هستند. این بازیکنان اکثرا در تیم ملی بودند و حساسیت کار را درک میکنند. کادر فنی هم زحمت میکشد و مشکلی به وجود نخواهد آمد.