ادعای ترنسفرمارکت؛ بن‌یدر سپاهانی شد!

ادعای ترنسفرمارکت؛ بن‌یدر سپاهانی شد!

پایگاه خبری فوتبالی- ظاهرا وسام بن‌یدر با سپاهان به توافق نهایی رسیده است.

به گزارش فوتبالی، چند وقت پیش بود که سفر وسام بن‌یدر به ایران سر و صدای زیادی به پا کرد.

 این بازیکن فرانسوی که سابقه حضور در لیگ‌های معتبر اروپایی را دارد و حتی مدتی کاپیتان موناکو بود طی تصمیمی جنجالی و عجیب راهی اصفهان شد تا شرایط باشگاه سپاهان را از نزدیک بررسی کند.

بن‌یدر حتی مدتی است در تمرینات زردهای اصفهان حضور دارد و روز گذشته تصویری از او با کیت تمرینی سپاهان در فضای مجازی منتشر شد تا شایعات پیوستن او به جمع شاگردان پاتریس کارترون قوت بگیرد.

خبرها حاکی از این است که بن‌یدر پس از پایان لیگ برتر بیست‌وچهارم رسما به سپاهان ملحق می‌شود اما طبق برخی خبرها، قرارداد بن‌یدر ۱.۵ ساله خواهد بود و پس از پایان فیفادی برای زردها به میدان می‌رود. سایت معتبر ترنسفرمارکت هم تیم بن‌یدر را سپاهان معرفی کرده تا خبر خوشی برای هواداران سپاهان باشد.

نکته مهم اما به پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان برمی‌گردد؛ حداقل تا این لحظه پنجره باشگاه سپاهان باز نشده و زردها رسما نمی‌توانند با هیچ بازیکنی قرارداد امضا کنند. باید دید مدیران سپاهان برای حل این موضوع چه روشی دارند و آیا موفق می‌شوند یا نه.