پاداش درخشش در استقلال؛ صالح در تیم ملی فیکس شد

پاداش درخشش در استقلال؛ صالح در تیم ملی فیکس شد

پایگاه خبری فوتبالی- صالح حردانی در بازی حساس امشب ایران مقابل امارات در ترکیب اصلی تیم ملی قرار گرفته است. 

به گزارش فوتبالی، تیم ملی ایران برای اینکه راه صعود خود به جام جهانی 2026 را هموار کند و تقریبا 99 درصد مسیر صعود را طی کند باید امشب مقابل امارات به برتری برسد و به مانند 7 تقابل اخیر خود با این تیم برنده زمین مسابقه را ترک کند.

در فاصله کمتر از یک ساعت مانده به شروع مسابقه حساس با امارات ترکیب تیم ملی ایران مشخص شد و امیر قلعه‌نویی از صالح حردانی به عنوان دفاع راست تیمش استفاده خواهد کرد.

صالح که در بازگشت به استقلال، نمایش خوبی با پیراهن این تیم داشته، در بازی رفت تیم ملی مقابل امارات هم 90 دقیقه کامل بازی کرد. حردانی از زمانی که قلعه‌نویی هدایت تیم ملی را برعهده گرفته هشت بار برای ایران به میدان رفته است این درحالیه که او تا پیش از حضور قلعه‌نویی تنها دوبار برای تیم ملی به میدان رفته بود که به دوران اسکوچیچ برمی‌گشت! 

صالح در بازی قبلی ایران مقابل قرقیزستان که با برتری 3 بر 2 شاگردان قلعه‌نویی به پایان رسید هم در ترکیب ثابت ایران قرار گرفته بود و علاوه براینکه 63 دقیقه در زمین حضور داشت یک گل هم به ثمر رساند.

23 نظر