آغاز جنگ باشگاه‌های بزرگ اروپا برای جذب ستاره اسپانیایی بورنموث

آغاز جنگ باشگاه‌های بزرگ اروپا برای جذب ستاره اسپانیایی بورنموث

پایگاه خبری فوتبالی- رقابت‌های باشگاه‌های بزرگ فوتبال اروپا برای جذب پدیده لیگ برتر انگلیس و باشگاه بورنموث از همین حالا آغاز شده است.

به گزارش فوتبالی، دین هویسن، مدافع ۱۹ ساله اسپانیایی باشگاه بورنموث، در تابستان آینده ممکن است این تیم را ترک کند. بر اساس گزارش فابریتزیو رومانو، در قرارداد هویسن بند فسخی به مبلغ ۵۰ میلیون پوند وجود دارد که از تابستان ۲۰۲۵ فعال می‌شود. هویسن در تابستان ۲۰۲۴ از یوونتوس به بورنموث پیوست و در این مدت عملکرد درخشانی داشته است. او تاکنون در ۱۹ بازی لیگ برتر انگلیس به میدان رفته و موفق به زدن دو گل شده است.

این عملکرد باعث جلب توجه باشگاه‌های بزرگی مانند رئال مادرید، چلسی، لیورپول و نیوکاسل شده است که همگی وضعیت او را زیر نظر دارند. همچنین، بایرن مونیخ استعدادیاب‌های خود را برای مشاهده بازی‌های هویسن اعزام کرده است. با توجه به بند فسخ ۵۰ میلیون پوندی در قرارداد هویسن، باشگاه‌های علاقه‌مند می‌توانند با پرداخت این مبلغ، او را به خدمت بگیرند. رقابت برای جذب این مدافع مستعد در تابستان آینده بسیار داغ خواهد بود.

باید دید در نهایت کدامیک از این تیم‌ها موفق به جذب این ستاره ۱۹ ساله خواهند شد.