پایگاه خبری فوتبالی - اتلتیکو مادرید به شایعه علاقه لیورپول به خولیان آلوارز پاسخ داد.
به گزارش فوتبالی، خولیان آلوارز در تابستان سال گذشته از منچسترسیتی به اتلتیکو مادرید پیوست و قراردادی تا سال 2030 با این باشگاه به امضا رساند و در حقیقت، فصل بسیار خوبی را در واندا متروپولیتانو سپری می کند. او توانسته در 44 بازی برای روخی بلانکوس، 23 گل به ثمر برساند. حالا اخباری مبنی بر علاقه ارنه اسلوت به ستاره آرژانتینی به گوش می رسد، اما قرمزها برای خرید آلوارز، باید پول بسیار زیادی خرج کنند.
حالا کارلوس بوسرو مدیر ورزشی اتلتیکو مادرید در واکنش به این شایعه ها گفت: "اخباری مبنی بر پیشنهاد رسمی لیورپول به خولیان الوارز منتشر شده که باید بگویم دروغ است. هر چیزی که گفته شده فقط شایعه است و حقیقت ندارد. آلوارز یک مهره کلیدی و مهم در پروژه تیم ماست و اصلاً قصد فروشش را نداریم. خود بازیکن هم دوست ندارد باشگاهش را تغییر دهد."
فرناندو هیدالگو ایجنت آلوارز در این باره گفت: "لیورپول در فصل گذشته به آلوارز علاقه داشت و او می توانست فوتبالش را در انگلیس ادامه دهد. الان زمان حرف زدن درباره آینده نیست، چون آلوارز کاملاً روی بازی های باقیمانده اتلتیکو مادرید در این فصل تمرکز کرده است."