پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا فاش کرد که پس از تساوی منچسترسیتی مقابل برایتون، هنگام مواجهه با داور سیمون هوپر چه چیزی به او گفته است.
به گزارش فوتبالی، سرمربی سیتی بهشدت عصبانی بود زیرا هوپر به جرمی دوکو کارت زرد نشان داد و او را به شبیهسازی متهم کرد، در حالی که گواردیولا معتقد بود که اگر دوکو هنگام برخورد با یان پل فن هکه از زمین بلند نمیشد، ممکن بود پایش بشکند.او پس از بازی گفت:"اگر او نمیپرید، ممکن بود پایش بشکند. وقتی بازیکنی به زمین میافتد، یعنی تکل شده است، اما دوکو پرید، بنابراین هیچ تماسی وجود نداشت. او بازیکنی نیست که شیرجه بزند، داوران باید این را بدانند، اما همین است که هست. ما به خاطر این تصمیمها نه بردیم و نه باختیم. فقط به داور گفتم که اگر دوکو نمیپرید، ممکن بود ضربه سختی بخورد. او برای محافظت از خودش پرید، اما مهم نیست، از من درباره این موضوع سؤال نپرسید."
این دیدار در اتحاد استادیوم با تساوی 2-2 به پایان رسید. منچسترسیتی اکنون در رتبه پنجم لیگ برتر قرار دارد و برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده تلاش میکند. گواردیولا اذعان کرد که تیمش تحت فشار قرار دارد.او اضافه کرد:"فقط 9 بازی باقی مانده و هر بازی مثل یک فینال است. شرایط همین است. فکر میکنم رقابت تا آخرین لحظه ادامه خواهد داشت. من همیشه اعتمادبهنفس دارم، البته گاهی شکهایی به وجود میآید، اما همیشه سعی میکنم راه درست را پیدا کنم. در ورزشگاه میشد فشار را حس کرد. ما باید بهتر بازی کنیم و هواداران هم این را بهشدت میخواهند. همه این حس را دارند."