پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، به انتقادات فابیو کاپلو، سرمربی سابق انگلیس، که او را متهم به نابودی فوتبال ایتالیا کرده بود، با خنده پاسخ داد.
به گزارش فوتبالی، کاپلو گواردیولا را متکبر خواند و گفت که اجرای سبک پاسکاری او در سری آ، باعث شده این لیگ هویت خود را از دست بدهد.
این اظهارات مربی ایتالیایی در کنفرانس خبری روز جمعه به گواردیولا منتقل شد اما او به جای پاسخ تند، ترجیح داد یک آغوش بزرگ به همتای خود تقدیم کند.
گواردیولا گفت: "من به هر چیزی که مردم درباره من میگویند گوش میدهم، پس مراقب باشید. این اولین بار نیست که آقای فابیو کاپلو این حرف را میزند. من آنقدر خوب نیستم که فوتبال ایتالیا را نابود کنم، فوتبال ایتالیا بسیار مهم است. یک آغوش بزرگ برای فابیو."
حذف زودهنگام سیتی در مرحله پلیآف، به این مربی ۵۴ ساله این امکان را داد که بازیهای لیورپول مقابل پاری سن ژرمن و رئال مادرید مقابل اتلتیکو مادرید را از تلویزیون تماشا کند.
گواردیولا که همیشه در رقابتهای قبلی لیگ قهرمانان اروپا حداقل به مرحله یکهشتم نهایی رسیده بود، مدعی شد که مشکلی با تماشای آن از خانه ندارد.
او گفت: "آسیبی به من نمیزند. من هیچ ناامیدی ندارم. ما لیاقت حضور در آنجا را نداریم. من فقط یک تماشاگر هستم تا یاد بگیرم و لذت ببرم. تیمهای باورنکردنی مانند اتلتیکو و لیورپول وجود دارند که حذف شدهاند. این رقابت، اتفاقی که برای خولیان آلوارز و اتلتیکو افتاد. حاشیهها. میتوانید تصور کنید که به این دلیل از لیگ قهرمانان اروپا حذف شوید؟ هیچکس نیازی نیست به من توضیح دهد که این رقابت چقدر ویژه است، اما این فصل ما لیاقت حضور در آنجا را نداشتیم. در این فصل، ما لیاقت نشستن روی مبل با یک لیوان نوشیدنی را داریم. پس امیدوارم بتوانیم بهتر عمل کنیم و به فصل آینده صعود کنیم."
سیتیزنها که در فصل جاری باید برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان بجنگند، امروز عصر از برایتون، رقیب مستقیمشان، پذیرایی خواهند کرد.
شاگردان گواردیولا تنها به جا گرفتن در بین تیمهای بالا نشین جدول میاندیشند و هر نتیجهای غیر از این برایشان یک فاجعه عظیم در پایان فصل خواهد بود.