سنگال، پدیده 19 ساله را از اسپانیا ربود

سنگال، پدیده 19 ساله را از اسپانیا ربود

پایگاه خبری فوتبالی - روز جمعه، لوئیس د لا فوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا، فهرست بازیکنان خود را برای دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا مقابل هلند اعلام خواهد کرد، اما نام اسانه دیائو در این لیست نخواهد بود. این وینگر بااستعداد که در نقل‌وانتقالات زمستانی از رئال بتیس به کومو پیوست، مدتی مورد توجه تیم ملی اسپانیا قرار داشت، اما در نهایت، اسپانیا او را از دست داده است.

به گزارش فوتبالی، در هفته‌های اخیر، گزارش‌هایی منتشر شده بود که نشان می‌داد سنگال در حال بررسی دعوت از دیائو برای تغییر تابعیت ورزشی است. این بازیکن ۱۹ ساله که از زمان پیوستن به کومو در ۱۰ بازی ۵ گل به ثمر رسانده، به آینده‌ی ملی خود فکر کرده و اکنون تصمیم نهایی‌اش را گرفته است.

این خبر خوشایندی برای اسپانیا نیست، زیرا دیائو در فهرست تیم ملی سنگال برای بازی‌های پیش رو مقابل سودان و توگو قرار گرفته است.  این انتخاب به این معناست که او تصمیم گرفته در سطح ملی برای کشور زادگاهش، سنگال، بازی کند.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که دلافوئنته در نظر نداشت که دیائو را برای بازی‌های این ماه مقابل هلند به تیم بزرگسالان دعوت کند، بلکه او قرار بود به تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا ملحق شود. این موضوع می‌توانست یکی از دلایلی باشد که باعث شد او تصمیم بگیرد برای سنگال بازی کند، به‌ویژه که راه روشنی برای ورود به تیم اصلی اسپانیا برای او وجود نداشت.

اسپانیا در پست وینگر با استعدادهای زیادی روبه‌رو است، از جمله لامین یامال، نیکو ویلیامز، فران تورس و یرمی پینو. این مسئله بدون شک علیه دیائو عمل کرد، چرا که احتمالاً او در آینده‌ی تیم ملی اسپانیا جایی می‌توانست داشته باشد، اما رقابت سختی برایش وجود داشت.

حالا جالب خواهد بود که ببینیم دیائو در تیم ملی سنگال چگونه عمل خواهد کرد و آیا اسپانیا در آینده از دست دادن او را پشیمان خواهد شد یا خیر. فعلاً، این وینگر سابق رئال بتیس تمرکز خود را روی آخرین بازی کومو قبل از وقفه‌ی ملی گذاشته است، و پس از آن می‌تواند برای اولین بازی ملی خود مقابل سودان آماده شود.