مربی خیبر: بیشترین آسیب را از داوری دیده‌ایم

مربی خیبر: بیشترین آسیب را از داوری دیده‌ایم

پایگاه خبری فوتبالی- مربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد گفت: بیشترین آسیب را از داوری دیده‌ایم و از حضور VAR در بازی‌ها استقبال می‌کنیم.

به گزارش فوتبالی، مهرداد کریمیان در نشست خبری پیش از بازی فوتبال تیم‌های خیبر خرم‌آباد و چادرملو یزد اظهار کرد: تیم چادرملو در سال اول حضورش در لیگ برتر، تیم قابل احترامی نشان داده و جایگاهشان در جدول قابل تقدیر است.

وی بیان کرد: طی یک هفته اخیر تمرینات خوبی داشتیم و برنامه‌ریزی دقیق و آنالیز خوبی انجام دادیم و بازیکنان تلاش زیادی کردند و ان‌شاالله فردا با دست پر از بازی خارج شویم؛ مطمئن باشید بازیکنان تمام تلاش خودشان را خواهند کرد تا ۳ امتیاز بازی را کسب کنند.

مربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد اضافه کرد: VAR قطعا به تیم‌ها کمک خواهد کرد و همیشه ما از حضور این تکنولوژی در بازی‌ها استقبال کردیم چون ما بیشتر روی اشتباهات داوری آسیب دیده‌ایم و امیدواریم نگاه فدراسیون به همه تیم‌ها یکی باشد و خوشحالیم که از VAR در بازی‌ها استفاده می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: در فوتبال کشور، خیلی به تیم‌های پایه رسیدگی نمی‌شود و آن‌طور که باید در این رده هزینه نشده و قطعا بازخوردی ندارد؛ در تیم‌های ایران به بازیکنان ۲۲ یا ۲۳ ساله جوان گفته می‌شود در حالی که در فوتبال روز دنیا از بازیکنان ۱۷ و ۱۸ ساله در سطح یک فوتبال استفاده می‌شود.

کریمیان تصریح کرد: باشگاه خیبر یک چشم‌انداز رو به جلو دارد و تیم ما هم بازیکنان جوان زیادی داشته که امیدواریم بتوانیم در آینده بیشتر از این بازیکنان استفاده کنیم همچنین آقای دقیقی در تیم‌هایی که حضور داشته روی جوان‌گرایی تاکید داشتند.