آخرین بازیکنی که پزشک بارسلونا قبل از مرگش معاینه کرد

آخرین بازیکنی که پزشک بارسلونا قبل از مرگش معاینه کرد

پایگاه خبری فوتبالی - درگذشت یکی از اعضای کادر پزشکی باشگاه بارسلونا یکی از شوکه کننده ترین اخبار روز های اخیر دنیای فوتبال بوده است.

به گزارش فوتبالی ، پیش از شروع بازی بارسلونا مقابل اوساسونا، پزشک باشگاه بارسلونا در هتل محل اقامت آبی و اناری ها، به طور ناگهانی درگذشت و همین قضیه موجب شد تا بازی بارسلونا مقابل اوساسونا لغو شود و به تعویق بیفتد.

حالا گفته شده است که کارلس مینارو گارسیا پزشک درگذشته باشگاه بارسلونا، لحظاتی قبل از این که به طور ناگهانی دار فانی را وداع بگوید، یکی از بازیکن های بارسلونا را معاینه کرده است.

به نقل از روزنامه موندو دپورتیوو، کارلس مینارو گارسیا در روزی که درگذشت به طور عادی کار های مربوط به شغلش را انجام داده بود. او شب هم رابرت لواندوفسکی را معاینه کرده بود. این اتفاق آخرین کار او قبل از مرگش بوده است.

کارلس مینارو گارسیا به رابرت لواندوفسکی توصیه کرده بود که در بازی بارسلونا مقابل اوساسونا بازی نکند چرا که به طور کامل آماده نبوده است. البته لواندوفسکی از این قضیه ناراحت شده بود چرا که دوست داشت بازی کند تا به بارسا کمک کند و خودش هم از کورس آقای گلی عقب نماند. ‌ستاره لهستانی آقای گل حال حاضر لالیگا است.