پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا بیرانوند شوخی جالبی با به دنیا آمدن فرزند شجاع خلیلزاده داشته است.
به گزارش فوتبالی، تمرین امروز تراکتور تحت تاثیر به دنیا آمدن فرزند اول کاپیتان این تیم یعنی شجاع خلیلزاده بود. تراکتوریها سر تمرین به این مناسب به خلیلزاده تبریک گفتند و تصاویر مربوط به این جشن خودمانی توسط رسانه رسمی باشگاه مخابره شد.
تصویر جالب این جلسه تمرینی جایی بود که شجاع پیراهنی با شماره ۳ که شماره خود وی است با نام آدرین، فرزند تازه به دنیا آمده خود با تاریخ تولدش را در دست گرفته و تصویری به یادگار ثبت کرده بود.
تصویری که با شوخی علیرضا بیرانوند همراه شده و این دروازهبان ملی پوش زیر پست اینستاگرامی مربوط به این تصویر نوشته که فرزند شجاع به دنیا نیامده، قرارداد سه ساله با وی منعقد شده است!
بیرو در ادامه نوشته او هم فرزند خود طاها را مدیرعامل تراکتور خواهد کرد تا شوخی جالبی با این موضوع داشته باشد و این کامنت به شدت در فضای هواداری این تیم وایرال شده است.