پایگاه خبری فوتبالی- بانوان طرفدار ملوان کری بزرگی پس از برد برابر نساجی در بازی دیروز خواندند.
به گزارش فوتبالی، ملوان در بازی دیروز در انزلی میزبان نساجی مازندران بود و توانست با گل لحظه آخری قائم اسلامیخواه از روی نقطه پنالتی، تیم مازنی را شکست دهد تا به سومین پیروزی پیاپی خود در لیگ برتر برسد و در رتبه ششم جدول قرار بگیرد.
نکته جالب دربی شمالیهای لیگ برتر، ادامه روند شکستناپذیری قوی سپید برابر نساجی بود و ملوان به یک برد دیگر برابر نساجی رسید تا تیم قائمشهری همچنان در حسرت کسب پیروزی برابر تیم گیلانی بماند.
همین موضوع باعث شده بود تا هواداران انزلیچی هم روی سکوها کری بزرگی برای نساجی و سایر تیمهای شمالی بخوانند و خود را پادشاه فوتبال شمال بنامند.
نوشته بزرگی که در جایگاه بانوان ملوانی به نمایش درآمده بود و آنها تیم خود را پادشاه شمال خواندند تا کری جالبی برای همه تیمهای این خطه که اکثرا هم تیمهای پرطرفداری هستند، داشته باشند.