پایگاه خبری فوتبالی - جوردی ماسیپ (۳۶ ساله) به دوران حرفهای خود پایان داد.
به گزارش فوتبالی، این دروازهبان سابق بارسلونا و رئال وایادولید در برنامه "اونزه" حضور یافت و اعلام کرد که پس از ۱۱ فصل بازی در سطح اول فوتبال، تصمیم به خداحافظی از دنیای حرفهای گرفته است. ماسیپ که از ژوئن گذشته بدون تیم بود، تأکید کرد که تصمیم او برای بازنشستگی بیشتر به دلایل خانوادگی بوده و او از این مرحله جدید در زندگی خود احساس خوشحالی و آرامش دارد.
او در مورد تصمیم خود گفت:«در نهایت تصمیم گرفتم که بازنشسته شوم. میخواستم به خانه برگردم و ثبات بیشتری به خانواده و فرزندانم بدهم. دلم نمیخواست در این سالهای پایانی دوران بازیگری، آنها را مدام از شهری به شهر دیگر ببرم. این تصمیمی بود که با دقت به آن فکر کردم و حالا خیلی خوشحالم، در کنار خانواده آرامش دارم و از تماشای فوتبال از زاویهای دیگر لذت میبرم.»
ماسیپ که محصول آکادمی بارسلونا (لاماسیا) بود، پس از سالها حضور در تیمهای پایه، در سال ۲۰۱۴ به تیم اصلی بارسلونا راه یافت و سه فصل به عنوان دروازهبان ذخیره در این تیم حضور داشت. او در این دوران زیر سایه دروازهبانهای بزرگی مانند کلودیو براوو و مارک آندره ترشتگن قرار داشت و فرصتهای کمی برای بازی پیدا کرد.
در سال ۲۰۱۷، ماسیپ برای کسب فرصت بیشتر، به رئال وایادولید پیوست و در هفت فصل حضورش در این تیم، نقش مهمی در صعود و بقا در لالیگا ایفا کرد. او در این مدت بیش از ۲۰۰ بازی برای وایادولید انجام داد و همواره به عنوان یکی از مطمئنترین دروازهبانان تیم شناخته میشد.
با این حال، با بالا رفتن سن و کاهش فرصتهای بازی، ماسیپ تصمیم گرفت که فوتبال را کنار بگذارد. او در ادامه گفت:«میدانستم که دوران فوتبالم رو به پایان است، فقط مدت کمی از آن باقی مانده بود. اگر میخواستم، میتوانستم یکی دو سال دیگر بازی کنم، اما تصمیم خانوادگی بود و از این انتخاب کاملاً راضی هستم.»
با اعلام خداحافظی ماسیپ، یکی از دروازهبانان باتجربه فوتبال اسپانیا از میادین کنار رفت؛ بازیکنی که با بارسلونا افتخارات متعددی کسب کرد و با وایادولید سالها درخشان ظاهر شد. او حالا فصل جدیدی از زندگی خود را آغاز کرده و در کنار خانواده، از فوتبال به شیوهای متفاوت لذت میبرد.