پایگاه خبری فوتبالی - شب گذشته در هفته بیست و چهارم از رقابت های لیگ حرفه ای عربستان سعودی، النصر عربستان و الشباب عربستان به مصاف هم رفتند و در نهایت این بازی با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید و سهم هر تیم از این بازی یک امتیاز شد.
به گزارش فوتبالی ، به نظر می رسد که النصر دیگر باید قید قهرمانی در این فصل از رقابت های لیگ حرفه ای عربستان را بزند چرا که با این روند، النصری ها به سمت و سوی قهرمانی پیش نمی روند و اوضاع برای آن ها اصلا خوب نیست. النصر در حال حاضر در رده چهارم جدول لیگ حرفه ای عربستان قرار دارد.
در بازی النصر مقابل الشباب، کریستیانو رونالدو یک گل به ثمر رساند. او در دقیقه 52 بود که گلزنی کرد. رونالدو در دقیقه 71 تعویض شد و این قضیه موجب ناراحتی او شد.
البته کریس رونالدو در پایان بازی با انتشار یک استوری اینستاگرامی نوشت:" ما به جنگیدن ادامه خواهیم داد"
رونالدو در حال حاضر چهل سال سن دارد. او تعداد 926 گل به ثمر رسانده است. هدف رونالدو این است که به تعداد هزار گل در دوران حرفه ای برسد و باید دید که در نهایت به این هدف دست پیدا می کند یا خیر.