دوئل فلورنتینو پرز و خاویر تباس برگزار می‌شود

دوئل فلورنتینو پرز و خاویر تباس برگزار می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- در پی افزایش تنش‌ها میان باشگاه رئال مادرید و سازمان لیگ اسپانیا (لالیگا) بر سر مسائل داوری، فدراسیون فوتبال اسپانیا تصمیم به برگزاری جلسه‌ای میان رؤسای این دو نهاد گرفته است.

به گزارش فوتبالی، این جلسه، که قرار است چهارشنبه هفته آینده برگزار شود، به منظور بررسی و حل مشکلات مرتبط با داوری در مسابقات لالیگا ترتیب داده شده است. در هفته‌های اخیر، باشگاه رئال مادرید به شدت از تصمیمات داوری انتقاد کرده و سیستم داوری اسپانیا را به فساد و تقلب متهم نموده است. این باشگاه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سیستم داوری اسپانیا کاملاً معیوب و به‌گونه‌ای طراحی شده است که از خود محافظت کند و از حمایت کمیته‌های انضباطی وابسته به فدراسیون برخوردار است. در واکنش به این اتهامات، خاویر تباس، رئیس لالیگا، اظهار داشت که رئال مادرید با این اظهارات قصد دارد به رقابت‌ها ضربه بزند و کنترل خود را از دست داده است.

سازمان لالیگا به دنبال بیانیه‌های انتقادی رئال مادرید، به صورت رسمی از این باشگاه شکایت کرده است. در این شکایت، لالیگا تأکید کرده که اظهارات رئال مادرید غیرقابل قبول بوده و هدفشان تأثیرگذاری بر موضوعات خاص است. کمیته انضباطی نیز از رئال مادرید خواسته تا توضیحاتی ارائه دهد که ممکن است به صدور حکم انضباطی علیه این باشگاه منجر شود. شبکه تلویزیونی باشگاه رئال مادرید نیز در ادامه انتقادات خود، اتهاماتی به تیم داوری مصاف این تیم و اتلتیکو مادرید در هفته بیست‌وچهارم لالیگا نسبت داده و مدعی شد که تصاویر VAR دستکاری شده است.

با توجه به تنش‌های اخیر و اتهامات متقابل، پیش‌بینی می‌شود که جلسه آتی میان رؤسای رئال مادرید و لالیگا پرحاشیه باشد. هدف اصلی این نشست، بررسی مشکلات داوری و یافتن راه‌حل‌هایی برای بهبود وضعیت کنونی است. امید است که این جلسه بتواند به کاهش تنش‌ها و بهبود شرایط داوری در لالیگا منجر شود.