گلزنی کریستیانو رونالدو برای برد النصر کافی نبود

گلزنی کریستیانو رونالدو برای برد النصر کافی نبود

پایگاه خبری فوتبالی- هفته ۲۵ رقابت های لیگ عربستان با تساوی خانگی برای النصر برابر الشباب پیگیری شد.

به گزارش فوتبالی، تیم النصر در هفته ۲۵ فصل جاری رقابت های لیگ عربستان در ورزشگاه خانگی خود یعنی مرسول پارک به مصاف تیم الشباب رفت و یک تساوی را در پایان ۹۰ دقیقه کسب کرد. در نیمه اول مطابق انتظار النصر حملات زیادی را از همان دقایق ابتدایی روی دروازه میزبان صورت داد اما این تیم رده ششم جدول بود که در دقیقه ۴۴ توسط عبدالرزاق حمدالله از روی نقطه پنالتی به گل اول رسید. اما این پایان کار نبود زیر در دقایق ۴۵+۲ و ۴۵+۷ تیم النصر توسط ایمن یحیی و سپس کریستیانو رونالدو به دو گل رسید و همین یک گل برتری برای النصر تا پایان ۴۵ دقیقه ابتدایی بازی باقی ماند تا در نهایت شاگردان استفانو پیولی با نتیجه ۲-۱ نیمه اول را از تیم مهمان ببرند.

در نیمه دوم این دیدار  توپ و میدان بیشتر در اختیار یاران زردپوش شهر ریاض بود و هافبک های خلاق النصر بارها با پاس های خود موقعیت های خوبی را برای مهاجمان خود مهیا کردند اما در دقیقه ۵۲ اخراج محمد فتیل از تیم النصر شاگردان پیولی را ده نفره کرد تا کار برای میزبان سخت شود. اما این پایان کار نبود زیرا الشباب در دقیقه ۶۷ توسط شوریخ مدافع پیش تاخته دروازه تیم النصر از را باز کرد تا در نهایت این بازی با حساب ۲-۲ به پایان برسد.

با تساوی النصر این تیم ۴۸ امتیاز در رده چهارم جدول لیگ عربستان قرار گرفت و الشباب هم با ۴۰ امتیاز در رده ششم جدول جای گرفت.

۱۰۰۹