دور جدید تحقیقات بر روی باشگاه منچسترسیتی به لطف رئیس لالیگا

دور جدید تحقیقات بر روی باشگاه منچسترسیتی به لطف رئیس لالیگا

پایگاه خبری فوتبالی – خاویر تباس، رئیس لالیگا، تایید کرده است که گزارش منچسترسیتی را به دلیل اتهامات وارده به این تیم به دلیل نقض قوانین مالی، به کمیسیون فوتبال اروپا ارسال کرده است.

به گزارش فوتبالی، سیتی همچنان منتظر اعلام حکم نهایی لیگ جزیره پس از انجام تحقیقات گسترده بر روی اتهامات سنگینی مالی وارده به این باشگاه است. این باشگاه انگلیسی به نقض 115 مورد قانون مالی در حد فاصل سال‌های 2009 تا 2018 متهم شده است. حالا تحقیقات جدیدی درباره اتهامات منچسترسیتی توسط کمیسیون اروپایی شکل خواهد گرفت، اتفاقی که در نتیجه متهم شدن این تیم توسط تباس به نقض قوانین مالی مرتبط با شرکت‌های دولتی رخ داده است. 

تباس در صحبت‌های اخیرش در این باره گفته بود:" سیتی بسیاری شرکت در گروه خود دارد که خارج از ساختار گروه فوتبالی سیتی قرار دارند، شرکت‌های اضافه‌ای که هزینه‌های خود را در آنجا قرار می‌دهند. این شرکت‌ها پول را از دست می‌دهند و نه خود باشگاه، ما نیز گزارش منچسترسیتی را به کمیسیون اروپایی فوتبال ارسال کرده ایم. ما حقایق و ارقام را در اختیار داریم. ما درخواست کرده ایم که سیتی مورد بررسی قرار بگیرد. این خیلی مهم است که تمام باشگاه‌ها توسط قوانین شفاف سازانه یکسان، چه در بخش ورزشی و چه در بخش مالی مورد بررسی قرار بگیرند."