پایگاه خبری فوتبالی- دو کاپیتان تراکتور نسبت به نحوه داوری بازی دیروز خود برابر سپاهان معترض هستند.
به گزارش فوتبالی، تراکتور دیروز در بازی مهم صدرنشینی در تبریز با تساوی بدون گل برابر سپاهان متوقف شد ولی با این وجود تیتیها توانستند رتبه نخست خود در جدول را حفظ کنند.
با این حال تراکتوریها پس از پایان بازی اعتراض بسیار زیادی به قضاوت موعود بنیادیفرد در این مسابقه داشتند و معتقدند داور پنالتی محرز این تیم روی مهدی ترابی را اعلام نکرده است.
صحنهای که بنیادیفرد حتی به VAR هم مراجعه نکرد و اعتقادی به خطای پنالتی در برخورد آریا یوسفی با مهدی ترابی نداشت تا مصاحبههای تندی را پس از پایان مسابقه علیه داوری شاهد باشیم.
در شرایطی که باشگاه تراکتور، محمدرضا زنوزی و خداداد عزیزی صراحتاً علیه داوری بازی با سپاهان اعتراض کردهاند؛ دو کاپیتان پرشورها هم در فضای مجازی نسبت به قضاوت بنیادیفرد شاکی بودهاند.
شجاع خلیلزاده دیشب در یک استوری اینستاگرامی چنین نوشته که به نظر واکنش وی به داوری بازی با سپاهان است: «ما خیلی وقته حقیقتو میدونیم… فقط توان تغییر دادنشو نداریم…»
خلیلزاده همچنین صحنه برخورد یوسفی با ترابی را با علامت سوال و تعجب استوری کرده تا بابت عدم اعلام پنالتی در این صحنه شاکی باشد. تصویری که ریکاردو آلوز هم در صفحه خود منتشر کرده تا هر دو کاپیتان تراکتور بابت داوری دیدار دیروز با سپاهان معترض باشند.