تصمیم نهایی کارتال؛ گولسیانی روی نیمکت نشست

تصمیم نهایی کارتال؛ گولسیانی روی نیمکت نشست

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس باز هم گولسیانی را روی نیمکت نشاند.

به گزارش فوتبالی، کمتر از یک ساعت دیگر دیدار برگشت دو تیم پرسپولیس و استقلال در لیگ بیست و چهارم در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. 

با تشخیص اسماعیل کارتال، پرسپولیس با ترکیب الکسیس گندوز، مرتضی پورعلی‌گنجی، حسین کنعانی‌زادگان، فرشاد فرجی، میلاد محمدی، میلاد سرلک، سروش رفیعی، ایوب العملود، امید عالیشاه، علی علیپور و سردار دورسون به مصاف رقیب دیرینه خواهد رفت. 

یکی از نکات مهم این ترکیب این است که کارتال تصمیم گرفته است از زوج پورعلی گنجی و کنعانی زادگان در قلب دفاع استفاده کند. به این ترتیب گئورگی گولسیانی مدافع گرجستانی پرسپولیس که تصور می‌رفت در ترکیب اصلی باشد روی نیمکت نشسته است.

گولسیانی یکی از بازیکنان پرسپولیس است که در دربی‌های قبلی موفق شده دروازه استقلال را باز کند. در دربی شماره 99 که با تساوی دو بر دو تمام شد مدافع گرجستانی دو بار دروازه استقلال را باز کرد و جالب این بود که هر دو گل را با ضربه سر زد.

حالا امروز گولسیانی باید از روی نیمکت کارش را شروع کند و در صورت لزوم در نیمه دوم وارد زمین شود مگر این که یکی از دو مدافع میانی پرسپولیس در اوایل بازی مصدوم یا اخراج شوند که در این صورت گولسیانی زودتر وارد زمین خواهد شد.