نوازی: تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که برنده دربی باشیم

نوازی: تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که برنده دربی باشیم

پایگاه خبری فوتبالی- مربی تیم فوتبال استقلال گفت: همه جوره هم خودم و هم تیم آماده هستیم و شرایط‌مان برای بازی دربی خوب است.

به گزارش فوتبالی، محمد نوازی در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پرسپولیس در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: خدا را شکر وضعیت‌مان خوب است. درباره تیم حریف زیاد صحبت نمی‌کنم، به هر حال تیم بزرگی است و در این مملکت مطرح است و جای خودش را دارد. چیزی که مهمتر است تیم خودمان است و استقلال با سابقه طولانی است و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که برنده این بازی باشیم. بعد از دو سه بازی اخیر که نتیجه و امتیاز گرفتیم و صعود کردیم (در لیگ نخبگان آسیا) شرایط خوبی داریم و فقط جوما را به‌عنوان بازیکن مصدوم داریم و ابوالفضل جلالی هم احتمال دارد که تا فردا به ما برسد.

وی در واکنش به این موضوع که شرایط خاصی را به‌عنوان نفر اول نیمکت استقلال در دربی 105 تجربه می‌کند، تصریح کرد: من مشکلی از این بابت ندارم و همه جوره هم خودم و هم تیم آماده هستیم و شرایط‌مان برای بازی خوب است. به جز من هم هر کسی روی نیمکت استقلال و پرسپولیس باشد این بازی مهم و سرنوشت‌ساز است و امکان دارد این اتفاق برای همه بیفتد. این بازی هم قسمت من شده است و من به‌عنوان مربی موقت هستم و هر تصمیمی که باشگاه می‌گیرد امیدوارم به نفع تیم باشد.

مربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که «نتایج خوبی که اخیراً استقلال در لیگ نخبگان، لیگ برتر و جام حذفی کسب کرده است چقدر می‌تواند در بازی فردا تأثیرگذار باشد؟»، خاطر نشان کرد: خدا را شکر با توجه به نتایج اخیر شرایط و حال تیم‌مان خوب است و مشکلی برای بازی فردا نداریم و ان‌شاءالله بتوانیم برنده بازی باشیم.

نوازی در واکنش به طرح این موضوع که جای خالی سهراب بختیاری‌زاده در دربی احساس می‌شود، احتمال مشورت برای ارنج تیم در بازی فردا با او وجود دارد یا خیر، گفت: در کنفرانس بعد از بازی با نساجی هم گفتم و از زحمات سهراب تشکر کردم، او نتایج خوبی گرفت. چه ایرادی دارد که مشورت کنیم؟! درست است که او جدا شده است، اما قطعاً دو فکر بهتر از یک فکر است.

وی درباره نقش بزرگ‌تر‌های تیم استقلال از جمله سیدحسین حسینی و روزبه چشمی تصریح کرد: من مثل افراد دیگر نیستم که بگویم بازیکن حق ندارد. بازیکن هم حق دارد و بزرگ‌تر تیم است. اتفاقاً خیلی‌ها گفتند که من روی نیمکت تنها هستم. من تنها نیستم و 11 مربی دارم که در زمین بازی می‌کنند و همه آنها قابل احترام هستند و همه‌شان ارزش پیراهن تیم را می‌دانند و تلاش می‌کنند.

مربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سؤال که در بازی فردا، به فکر موفقیت در بازی با النصر هم هست و اینکه ممکن است بازیکنان با احتیاط بازی کنند تا مصدوم نشوند، یادآور شد: صد درصد به آن بازی هم فکر می‌کنیم. مهمترین بازی ما بازی با النصر است. اگر باشگاه برای لغو دربی اقدام کرد فقط به خاطر این بود که مبادا برای بازی با النصر مصدوم بدهیم. ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که در این بازی نتیجه قابل قبولی بگیریم و صد درصد این اتفاق می‌افتد. ما تمام بازی‌های‌مان در خارج از ایران بود، البته بازی با الشرطه شرایط خاص خودش را داشت، اما بازی با النصر برای ما مهم است و امیدوارم هواداران مثل همیشه از ما حمایت کنند. بحث احتیاط بازیکنان مطرح نیست، به هر حال شرایط بازی است. شما نمی‌توانید به هیچ بازیکنی بگویید احتیاط و کم‌کاری کند. شرایط بازی ایجاد می‌کند که خدای ناکرده برای بازیکنی اتفاقی بیفتد یا نه.

نوازی درباره اینکه پرسپولیس هم در چند هفته اخیر نتایج خوبی کسب نکرده است، اظهار کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و اینکه ما سالیان سال رقیب دیرینه هم هستیم و این بازی نیز مثل همه بازی‌ها برگزار می‌شود. این شرایط مشکل ما نیست، ما شرایط خاص خودمان را داریم و پرسپولیس هم شرایط خودش را دارد.

وی در پاسخ به این سؤال که چه صحبتی با هواداران دارد تا حاشیه‌ای پیش نیاید و هر دو تیم جریمه نشوند، خاطرنشان کرد: باید یک مقدار به هواداران‌مان حق دهیم، شاید یک مقدار بی‌انصافی می‌شود و صحبت‌های حاشیه‌ای پیش می‌آید. هوادار است و نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، آنها همیشه پشت تیم‌ها بودند و حمایت کردند. یک مقدار تنش‌هایی به وجود می‌آید که ناخواسته است و به نظر من اگر یک مقدار مراقب الفاظ رکیکی که استفاده می‌کنند باشند و فقط تیم خودشان را تشویق کنند، قطعاً شرایط درست می‌شود.

مربی تیم فوتبال استقلال که سابقه زیادی از حضور در دربی دارد توصیه‌اش به بازیکنان برای بازی فردا را اینطور بیان کرد: بهترین جمله برای این بازی آرامش است. من همیشه به بازیکنان گفتم که تنها چیزی که می‌تواند به ما کمک کند آرامش خودمان و مجموعه تیم است. وقتی تیمی نتیجه می‌گیرد با تلاش کل مجموعه صورت می‌گیرد.