رستگاری در ویلا پارک؛ بازگشت رشفورد به روزهای خوبش

رستگاری در ویلا پارک؛ بازگشت رشفورد به روزهای خوبش

پایگاه خبری فوتبالی – مارکوس رشفورد، پس از طرد شدن از منچستریونایتد و انتقال به استون ویلا، خیلی زود در تیم جدیدش جا افتاده است.

به گزارش فوتبالی، رشفورد پس از مشکلاتی که در دوران حضور تن هاگ در یونایتد با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کرد، با روی کار آمدن روبن آموریم، تنها شاهد بدتر و بیشتر شدن این مشکلات شد تا جایی که پس از طرد شدن کامل از ترکیب شیاطین سرخ توسط آموریم، چندین بار نیز با انتقادهای علنی این سرمربی پرتغالی راجع به زندگی حرفه‌ایش مواجه شد. او پس از لینک شدن‌های بسیار به آث میلان و بارسلونا، در نهایت راهی استون ویلا شد تا با اونای امری کار کند. 

او تنها به 3 بازی نیاز داشته تا در استون ویلا به روزهای خوبش نزدیک‌تر شود و موفق شد تا در بازی اخیر تیمش مقابل چلسی، با دو پاس گل برای آسنسیو، به کامبک تیمش مقابل آبی‌های لندن کمک کند. او با چهار ایجاد موقعیت بزرگ گلزنی از زمان اولین بازی اش در لیگ جزیره با پیراهن استون ویلا، بالاترین آمار را از این حیث دارد و به نقل از اوپتا، مشترکا بیشترین تعداد پاس گل و دریبل صحیح را نیز به ثبت رسانده است. با توجه به زندگی جدید و موفق رشفورد در استون ویلا، باید دید آیا دوباره این محصول آکادمی شیاطین سرخ را در اولدترافورد خواهیم دید یا باید به دیدن او با پیراهن تیم دیگری عادت کنیم.

2102