طلسم اراک، گریبان کارتال را گرفت!

طلسم اراک، گریبان کارتال را گرفت!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس عملا در اراک طلسم شده و توانایی شکست آلومینیوم را ندارد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در هفته بیستم لیگ برتر به تساوی یک - یک مقابل آلومینیوم اراک رضایت داد؛ این اتفاق درحالی رخ داد که هواداران پرسپولیس علاقه داشتند بازی زیبایی را از تیم اسماعیل کارتال مشاهده کنند اما نمایش پرسپولیس جلوی شاگردان مجتبی حسینی، طوری نبود که باعث رضایت قرمزها شود.

البته اراک برای سرمربی‌های گذشته پرسپولیس هم مملو از خاطرات خوب نبوده و کشتی پرسپولیس همیشه در این شهر به گل می‌نشیند.

پرسپولس در طول تاریخ خود، ۶ بار مقابل آلومینیوم در اراک قرار گرفته و تنها یک‌بار موفق به شکست این تیم شده است. چهار باخت و یک تساوی که روز گذشته به دست آمد اصلا آمار خوبی نیست و ظاهرا طلسم اراک برای قرمزهای تهران فعلا شکسته نمی‌شود.

پرسپولیس در فصل گذشته یک‌مرتبه در لیگ برتر و بار دیگر در جام حذفی از آلومینیوم شکست خورد تا برای چندمین بار ثابت شود که آلومینیوم، گربه سیاه پرسپولیس است.

در لیگ بیست‌وچهارم هم پرسپولیس نتوانست در اراک آلومینیوم را شکست دهد و باید دید آیا اسماعیل کارتال در فصل آینده می‌تواند نقطه پایانی بر این آمار عجیب بگذارد یا نه.