پایگاه خبری فوتبالی - رویارویی این هفته سپاهان و ذوبآهن، در تاریخ لیگ برتر، اولین حضور پاتریس کارترون در دربی اصفهان بود.
به گزارش فوتبالی، دیداری که برای چهل و هشتمین بار در این بازیها تکرار شد. به گزارش فوتبالی، این برای بیست و ششمین بار بود که سپاهان با یک سرمربی خارجی به مصاف ذوبآهن با سرمربی داخلی رفت. در این 26 رویارویی که از همان اولین تقابل لیگ برتری دو تیم استارت خورد، سپاهان 13 بار برنده شده و ذوبآهن، 5 پیروزی دارد. 8 بازی هم بدون برنده تمام شده است.
13 برد سپاهان در زمان این مربیان خارجی رقم خورده است: 5 برد با کرانچار، 3 برد با مورایس، 2 برد با استانکو، یک برد با تاوارس و یک برد با بوناچیچ و کارترون. 5 باخت سپاهان هم 2 بار با بوناچیچ، یک بار با تاوارس، یک بار با فیرات و یک بار هم با کرانچار بوده است. سپاهانِ خارجی در 6 رویارویی اخیرش با ذوبآهنِ داخلی، شکست نخورده است و 4 برد و 2 مساوی دارد.
رکورددار بردن دربی اصفهان از سرمربی خارجی سپاهان روی نیمکت ذوبآهن بین سرمربیان داخلی، رسول کربکندی است با 2 پیروزی و سپس امیر قلعهنویی، بیژن ذوالفقارنسب و منصور ابراهیمزاده با یک برد قرار دارند. در دربیهای همراه با شکست هم، بهرام عاطف، رسول کربکندی و فرهاد کاظمی 2 بار و مجتبی تقوی، مجتبی حسینی، امیر قلعهنویی و مهدی تارتار با یک شکست قرار دارند. ربیعی با شکست 4 یک در این دربی به تنهایی رکورددار شد با 3 باخت. او هنوز طعم برد را در این بازی نچشیده و در 4 بازی فقط یک بار توانسته مساوی کند.
ذوبیها یک رکورد منفی دیگر هم در این دربیها دارند: یک برد در 16 رویارویی قبلی با نیمکتی داخلی در برابر کادر فنی خارجی همشهری؛ آن برد مربوط است به بازی برگشت لیگ هفدهم که گاندوها با قلعهنویی موفق به شکست دادن سپاهانِ کرانچار شدند.
ویژهترین رکورد نباختن در دربیهای لیگ برتری اصفهان به سپاهان تعلق دارد که در 9 رویارویی پیاپی برابر ذوبآهن شکست نخورد: از دربی رفت لیگ 11 تا دربی برگشت لیگ 22. دومین رکورد منفی، 6 بازی پیاپی برنده نشدن است. سپاهان یک بار 6 دربی بدون برد را (از دربی برگشت لیگ 6 تا دربی رفت لیگ 12) سپری کرد و حالا ذوبیها هم چنین روندی را رقم زدهاند.