واکنش هواداران به قرعه بسیار آسان بارسلونا در لیگ قهرمانان

واکنش هواداران به قرعه بسیار آسان بارسلونا در لیگ قهرمانان

پایگاه خبری فوتبالی - قرعه‌کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا جمعه برگزار شد و هواداران به شدت معتقدند که این قرعه به شکلی طراحی شده که به نفع یک باشگاه خاص است.

به گزارش فوتبالی، این قرعه‌کشی که در نیون سوئیس برگزار شد، شامل هشت تیمی بود که به صورت خودکار از مرحله لیگ به این مرحله صعود کرده بودند، به همراه هشت تیم دیگری که از مرحله پلی‌آف که چهارشنبه به پایان رسید، بالا آمده بودند.

تیم‌هایی که به صورت خودکار صعود کرده بودند، در سیدهای مختلف بر اساس رتبه‌شان در لیگ گروه‌بندی شدند. لیورپول صدرنشین با بارسلونای رده دوم هم‌گروه شد، آرسنال در رده سوم با اینترمیلان همراه شد، اتلتیکومادرید با بایرلورکوزن هم‌گروه شد و لیل با استون ویلا در یک گروه قرار گرفتند.سپس این جفت‌ها در دو موقعیت متفاوت از جدول قرعه‌کشی قرار گرفتند تا هر تیم در مرحله یک‌هشتم نهایی دو حریف احتمالی داشته باشد.

در مرحله یک‌هشتم نهایی یک دربی مادریدی بین رئال و اتلتیکو رقم خورد، یک تقابل تمام آلمانی بین بایرن مونیخ و بایرلورکوزن، و همچنین دیدارهای آرسنال مقابل آیندهوون، لیورپول مقابل پاری‌سن‌ژرمن، استون ویلا مقابل کلوب بروژ، بروسیا دورتموند مقابل لیل، فاینورد مقابل اینتر و بارسلونا مقابل بنفیکا، که بازی آخر تکرار یکی از جذاب‌ترین بازی‌های مرحله گروهی است.

مسیر تیم‌ها برای مراحل یک‌چهارم و نیمه‌نهایی نیز مشخص شده است، اما هواداران معتقدند که قرعه‌کشی به شکل باورنکردنی به نفع بارسلونا بوده است، تیمی که در سمت مخالف جدول نسبت به رقیبش، رئال مادرید، قرار گرفته و همچنین از رویارویی با تیم‌های قدرتمند انگلیسی مثل لیورپول، آرسنال و استون ویلا و نیز پاری‌سن‌ژرمن اجتناب کرده است.یک هوادار در شبکه اجتماعی X نوشت: «فکر کنم از قبل برنامه ریختند که بارسلونا قهرمان شود!»هوادار دیگری گفت: «بارسلونا همیشه قرعه‌های آسان دارد، کسی  نمی تواند من را متقاعد کند که اینطور نیست.»فرد دیگری افزود: «مسیری آسان برای بارسلونا، طبیعی هم هست!»هوادار دیگری با خشم گفت: «مسیر مشخص شد. بارسلونا در طرف آسان جدول، واقعاً شوکه‌کننده است!»

بارسلونا پنج بار قهرمان لیگ قهرمانان شده و آخرین قهرمانی‌شان مربوط به سال ۲۰۱۵ است که در آن فصل سه‌گانه کسب کردند.آن‌ها در جدول کلی دوم شدند و حالا در مرحله یک‌هشتم مقابل بنفیکا بازی خواهند کرد. در مرحله یک‌چهارم نهایی، بارسلونا با برنده دیدار دورتموند و لیل روبه‌رو می‌شود و در نیمه‌نهایی با یکی از تیم‌های بایرن مونیخ، بایرلورکوزن، فاینورد و اینترمیلان مواجه خواهد شد.بنابراین، آن‌ها تا فینال، از بازی مقابل رئال مادرید، اتلتیکو مادرید، لیورپول و آرسنال اجتناب می‌کنند.

4125