ورود کمیته اخلاق به عجیب‌ترین اتفاق تاریخ لیگ یک

ورود کمیته اخلاق به عجیب‌ترین اتفاق تاریخ لیگ یک

پایگاه خبری فوتبالی- روز گذشته در لیگ آزادگان یکی اتفاق عجیب و باورنکردنی افتاده است.

به گزارش فوتبالی، روز گذشته مسابقات هفته بیست و دوم لیگ آزادگان برگزار شد. در یکی از مسابقات این هفته که بین دو تیم پالایش نفت بندر عباس و شهرداری آستارا برگزار شد نتیجه عجیبی رقم خورد و تیم پالایش نفت توانست با نتیجه 7 یک به پیروزی برسد!

البته این درست است که تیم آستارایی تیم قعرنشین جدول لیگ آزادگان است اما این تیم هیچ تیم دست و پابسته‌ای برای حریفانش نبوده است. آن هم در این حد که 7 گل بخورد! نکته دیگر هم این که تیم پالایش نفت هم تیمی نیست که به رقیبانش در لیگ آزادگان 7 گل بزند. این تیم جزو تیم‌های متوسط و میانه جدولی است. 

به همین دلیل برای کسانی که نتایح لیگ آزادگان را دنبال می‌کنند این نتیجه بسیار عجیب بود و خیلی‌ها که فیلم بازی یا خلاصه آن را ندیده بودند حدس می‌زدند که در جریان مسابقه اتفاقات عجیبی افتاده است.

اما بعد از انتشار فیلم‌هایی کوتاه از اتفاقاتی که در این بازی افتاده توجهات به آن جلب شد. ماجرا از این قرار است که بازیکنان شهرداری آستارا به قضاوت داور بازی معترض بودند. آنها اعتقاد داشتند داور باید در دقیقه 22 بازی و در حالی که نتیجه یک بر صفر بود، مدافع حریف را به دلیل خطا روی مهاجم شهرداری آستارا در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان از زمین اخراج می‌کرد اما داور فقط به او کارت زرد داد. 

در ادامه هم داور یک پنالتی در نیمه اول برای میزبان گرفت و یک پنالتی در نیمه دوم برای میهمان نگرفت و همان توپ در برگشت تبدیل به گل سوم میزبان شد، بازیکنان آستارا به او معترض شوند. 

بعد از این اعتراض‌ها، داور دو بازیکن شهرداری آستارا را اخراج کرد و از این لحظه به بعد، بازیکنان شهرداری دست به اقدام عجیبی زدند. آنها شروع به قدم زدن در زمین کردند تا حریف گل‌های بعدی را به راحتی بزند!

فیلم‌هایی که از این بازی منتشر شده است نشان می‌دهد که بازیکنان شهرداری آستارا کاملا بازی را رها کرده‌اند و بازیکنان پالایش نفت هم به راحتی توپ را به محوطه جریمه حریف می‌برند و در موقعیت‌های سه به تک یا چهار به تک گل می‌زنند! اما گفته می‌شود هدف آستارایی‌ها دقیقا این بوده فیلم‌های مربوط به این اتفاقات وایرال شود و به دست مسئولان برسد تا آنها درباره این ماجرا و اشتباهات داوری تصمیم بگیرند. 

یکی از نزدیکان باشگاه شهرداری آستارا در این باره گفته است: «بازیکنان تیم گفته‌اند ما می‌توانستیم بعد از خوردن گل سوم و اخراج دو بازیکن‌مان، از زمین بیرون بیاییم. بازی ۳ بر صفر می شد و جریمه‌مان هم می‌کردند اما گفتیم کاری کنیم که تمام ایران متوجه شود در لیگ آزادگان چه خبر است. اگر اشتباهات داوری نبود دقیقه ۲۲ بازی میزبان ده نفره می‌شد و تا دقیقه ۵۰، ما باید ۳ بر یک از حریف جلو بودیم اما پنالتی ما را نگرفتند و همان توپ گل شد، قبلش برای آنها پنالتی گرفتند و بعد از این که معترض شدیم دو بازیکن ما را هم اخراج کردند.» 

حالا یکی از مدیران ارشد فدراسیون فوتبال می‌گوید کمیته اخلاق فیلم کامل این بازی را خواسته تا ببیند در پشت پرده چه اتفاقی افتاده که بازیکنان شهرداری آستارا در اعتراض به داوری راه رفته‌اند و گل خورده‌اند. البته فدراسیون فوتبال هم از ورود کمیته اخلاق به این ماجراها خبر داد.