سرمربی تیم ملی بسکتبال: باید به جوان‌ها شانس بازی بدهیم

سرمربی تیم ملی بسکتبال: باید به جوان‌ها شانس بازی بدهیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: من بازیکنان را هر روز در اختیار ندارم و این موضوعی است که باید بیشتر روی آن کار شود.

به گزارش فوتبالی، سوتیریس مانولوپولوس، سرمربی یونانی تیم ملی یسکتبال ایران در حاشیه تمرین امروز، چهارشنبه شاگردانش اظهار داشت:

اگر روند تیم ملی را در چهار سال اخیر بینید و اگر ارسلان کاظمی یا سجاد مشایخی را از تیم کنار بگذاریم، بقیه تیم یا بازی نکردند یا دقایق کمی را داخل زمین بودند. مثلا سینا واحدی که جلوی قطر بازی خوبی داشت در سال‌های اخیر کمتر از 10 دقیقه برای تیم ملی بازی کرده است.

سرمربی تیم ملی بسکتبال ادامه داد: متین آقاجانپور هم همین طور بود. او پرتاب‌های سه‌امتیازی خوبی داشت. این‌ها بازیکنانی هستند که آینده خوبی دارند. ما شانس بازی را به آنها داده‌ایم. شانسی که به آنها می‌دهیم به این خاطر است که آنها در حال پیشرفت هستند. مهدی جعفری یا حیدری اصلا برای تیم ملی بازی نکردند اما در لیگ بازی‌های خوبی داشتند و ما باید به آنها فرصت بدهیم.

مانولوپولوس گفت: ما اردوی سختی داشتیم و روزهایی نتوانستیم همه تیم را داشته باشیم. چند نفر مصدوم هستند و بهنام یخچالی و  میثم میرزایی به دلیل شخصی نمی‌توانند اردو را همراهی کنند.

سرمربی تیم ملی بسکتبال تصریح کرد: اگر به بازی قطر توجه کنیم، 44 درصد شوت سه‌امتیازی داشتیم. در بازی‌های قبلی این امتیازها وجود نداشته است. من این بازیکنان را هر روز در اختیار ندارم. این موضوعی است که باید بیشتر روی آن کار شود.