پایگاه خبری فوتبالی - زلاتان ابراهیموویچ درهای میلان را بر روی ژائو فلیکس باز کرد تا این ستاره پرتغالی بتواند به صورت دائمی در سن سیرو بازی کند.
به گزارش فوتبالی، ژائو فلیکس 25 ساله در پنجره نقل و انتقالات تابستانی با رقم 45 میلیون پوند از اتلتیکو مادرید به چلسی پیوست، اما خیلی زود فهمید که نمی تواند به اندازه کافی در ترکیب انزو مارسکا بازی کند. با وجود کول پالمر، فلیکس کار سختی برای بازی کردن داشت و در این فصل فقط 3 بار از ابتدا در ترکیب چلسی قرار گرفته بود. در زمستان، میلان توانست فلیکس را به صورت قرضی تا پایان فصل به خدمت بگیرد که هیچ بند خریدی هم در آن وجود ندارد.
اما زلاتان ابراهیموویچ، مشاور ارشد میلان به اسکای اسپورتس گفت: "در خصوص فلیکس، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. می خواهیم به ژائو اعتماد کنیم تا بهترین عملکردش را ببینیم و سپس هر چیزی ممکن است رخ دهد."
چلسی به احتمال زیاد، مخالفتی با فروش ستاره پرتغالی در تابستان آینده نداشته باشد، اما در هر صورت آبی های لندن انتظار دارند که مبلغ فروش فلیکس نزدیک به 45 میلیون پوندی باشد که برایش پرداخت کرده اند.
زلاتان در ادامه گفت: "فلیکس با یک گل جادویی خودش را معرفی کرد. او استعداد بزرگی دارد و همچنین باتجربه است و می تواند به بازیکنی بزرگ تبدیل شود."
4416