هدف بزرگ علیپور مقابل النصر؛ آقای گل پرسپولیس در آسیا شو!

هدف بزرگ علیپور مقابل النصر؛ آقای گل پرسپولیس در آسیا شو!

پایگاه خبری فوتبالی- علی علیپور می‌تواند امشب به رکورد ویژه‌ای دست پیدا کند. 

به گزارش فوتبالی، علی علیپور در بازی حساس امشب پرسپولیس مقابل النصر بدون تردید نقش بسیار مهمی خواهد داشت و می‌تواند با استفاده از تجربه خودش، در محوطه جریمه تیم عربستانی خطرآفرین شود و دروازه شاگردان استفانو پیولی را باز کند. علیپور که تابستان امسال راهی پرسپولیس شد تا برای دومین مقطع مختلف پیراهن این تیم را برتن کند حالا می‌تواند به یک رکورد بسیار مهم هم دست پیدا کند. 

علیپور تاکنون موفق شده در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا و لیگ نخبگان 47 مرتبه پیراهن پرسپولیس را برتن کند که از این حیث رکورددار است و هیچ بازیکنی به اندازه او نتوانسته برای قرمزها در آسیا بازی کند! احمد نوراللهی و وحید امیری نزدیک‌ترین تعقیب‌کنندگان علیپور به شمار می‌آیند. 

علیپور در این 47 بازی که برای پرسپولیس در آسیا به میدان رفته تاکنون موفق به زدن 11 گل شده و از این حیث هم در کنار فرشاد پیوس رکورددار است! مرد شماره 9 پرسپولیس اگر فردا بتواند دروازه النصر را باز کند و تور دروازه شاگردان استفانو پیولی را بلرزاند برای دوازدهمین بار با پرسپولیس در آسیا گلزنی خواهد کرد و از این لحاظ به تنهایی در صدر جدول گلزنان پرسپولیس در رقابت‌های مختلف آسیایی قرار می‌گیرد. 

علیپور در این فصل از رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا تنها یک بار موفق به گلزنی شده که آن هم به تقابل با پاختاکور در ورزشگاه شهدای شهرقدس برمی‌گردد. علیپور این روزها حسابی آماده است و امروز  می‌تواند هم برای پرسپولیسی‌ها پیام آور شادی باشد و هم یک رکورد استثنایی دیگر را به نام خودش سند بزند.