پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور پیش از این فقط یک بار در مرحله حذفی رقابتهای آسیایی میزبان بوده است.
به گزارش فوتبالی، تراکتور باید روز سهشنبه هفته جاری در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز از تیم الخلدیه بحرین میزبانی کند. دیدار برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان دو آسیا که نخستین میزبانی فصل تراکتور در این رقابتها خواهد بود.
تا قبل از مسابقه عصر سهشنبه، تراکتور فقط یک بار در مراحل حذفی لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه یادگار میزبان یوده است. دیداری که تا روز بازی با الخلدیه، ۳۱۹۱ روز از آن میگذرد و در تاریخ چهارم خرداد ماه ۱۳۹۵ برگزار شد.
تراکتور در این مسابقه توانست با دبل فرزاد حاتمی و تک گل محمد ایرانپوریان با نتیجه ۳ بر ۱ از سد النصر امارات بگذرد اما باتوجه به شکست ۴ بر ۱ در دبی، شاگردان امیر قلعه نویی موفق به صعود به دور بعدی نشدند.
نکته جالب اینکه حضور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بهترین نتیجه تراکتور در ادوار آسیایی بوده و تیتیها این فرصت را دارند تا با صعود از این مرحله به بهترین نتیجه آسیایی خود دست یابند.
البته لازم به ذکر است مسابقات قبلی با فرمت فعلی فرق داشت و تراکتور برای نخستین بار در سطح دوم مسابقات آسیایی شرکت میکند.