صحبت‌های ابراهیموویچ پس از پیروزی میلان

صحبت‌های ابراهیموویچ پس از پیروزی میلان

پایگاه خبری فوتبالی - زلاتان ابراهیموویچ پس از پیروزی میلان مقابل ورونا در سن‌سیرو، در کنفرانس خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. او در ابتدا دلیل حضور خود در این مصاحبه را وضعیت روحی سرمربی تیم، سرجیو کونسیسائو، پس از درگذشت رئیس باشگاه پورتو عنوان کرد.

به گزارش فوتبالی، ابراهیموویچ در ادامه به درخشش خیمنز، مهاجم جدید میلان، اشاره کرد و گفت: " انتظار چنین عملکردی را از خیمنز داشتم، زیرا او بازیکن گلزنی است و تیم ما نیز توپ‌های زیادی را به محوطه جریمه می‌فرستد. او فقط باید آماده باشد تا توپ را بگیرد و به گل تبدیل کند." 

اسطوره میلان در ادامه افزود: " نقل مکان به فوتبال ایتالیا برای یک بازیکن خارجی آسان نیست اما ما به او کمک می‌کنیم تا جا بیفتد و گام به گام قوی‌تر شود." 

خیمنز پس از شوچنکو و پولیسیچ، سومین بازیکنی است که در قرن 21، در دو بازی اول خود برای میلان در سری آ گلزنی می‌کند.

این نتیجه نشان می‌دهد که میلان فرم خوب خود در سری آ را با کسب ۱۰ امتیاز از چهار بازی اخیر بدست آورده است. ابراهیموویچ در این خصوص گفت: "این پیروزی بسیار مهمی بود. درست است که فقط یک گل زدیم، اما ما کاملا بر بازی مسلط بودیم و اگر زودتر گل بزنید، بازی کاملا برای‌تان آسان می‌شود. با تمام احترامی که برای ورونا قائلیم، آنها فقط برای دفاع به سن سیرو آمده بودند و البته بازی مقابل تیمی سازمان‌یافته آسان نیست. اگر زودتر گل بزنید، بازی بسیار متفاوت خواهد بود."

زلاتان درباره‌ی وضعیت ژائو فلیکس که از چلسی به صورت قرضی به میلان پیوسته، اظهار داشت: "او به اینجا آمده تا بازی کند و کمک کند. تصمیمات با سرمربی است و به بازی‌ها و فرم او بستگی دارد. ژائو فلیکس بازیکنی است که همیشه توپ را زیر پایش می‌خواهد، موقعیت ایجاد می‌کند و اگر در فرم خوبی باشد، باید بازی کند. این وظیفه سرمربی است."

رافائل لیائو نیز در این بازی از روی نیمکت به میدان آمد و با ارسال پاس گل، تاثیرگذار بود. ابراهیموویچ در مورد او گفت: "او همیشه نقطه شروع این تیم خواهد بود. آمار نشان می‌دهد که او حتی زمانی که در فرم خوبی نیست، باز هم تفاوت در بازی را ایجاد می‌کند. او امروز از روی نیمکت آمد و پاس گل داد، این همان چیزی است که ما از او می‌خواهیم."

زلاتان در ادامه با لحنی غرورآمیز گفت: "ما میلان هستیم، بنابراین اگر فقط به یک بازیکن وابسته باشیم، دچار مشکل می‌شویم! هرچه بازیکنان بیشتری داشته باشید، گزینه‌های بیشتری وجود دارد. مربی باید وقتی هر سه روز یک‌بار بازی می‌کنید، از بازیکنان به صورت چرخشی استفاده کند. در غیر این صورت آنها را خسته می‌کنیم و خطر مصدومیت آنها وجود دارد. مهم است که همه درگیر بازی‌ها و با اعتماد به نفس باشند."

میلانی‌ها پس از کسب این پیروزی به منطقه کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر شدند و حالا باید برای جبران نتیجه بازی رفت مقابل فاینورد آماده شوند.

2209