پایگاه خبری فوتبالی - کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید پس از تساوی مقابل اوساسونا اذعان کرد که حتماً یک مشکلی با داوری در لالیگا وجود دارد و از عملکرد خوزه لوئیز مونترو انتقاد کرد.
به گزارش فوتبالی، روز گذشته رئال مادرید در یک بعد از ظهر ناامید کننده با نتیجه یک بر یک مقابل اوساسونا متوقف شد. آن ها خیلی زود توسط کیلیان امباپه به گل رسیدند، اما تلاش آن ها برای رسیدن به گل دوم با ناکامی مواجه شد و آن ها معتقد بودند که داور می توانست در این بازی، حداقل 3 پنالتی بگیرد، اما مونترو داور اصلی این بازی، همه آن ها را نادیده گرفت. سپس در دقیقه 39، جود بلینگام به خاطر اظهار ناراحتی اش از عملکرد مونترو، با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شد.
آنچلوتی که به شدت از عملکرد مونترو عصبانی و خشمگین بود، بعد از پایان بازی گفت: "من به داور گفتم خطای هند در محوطه جریمه رخ داده که باید توسط VAR بررسی شود، اما او توجهی نکرد و به نظرم VAR را بعداً روشن کردند."
"اتفاقات بسیار عجیبی در 3 بازی گذشته رخ داده و همه آن را دیده اند. فکر نکنم نیازی به اضافه کردن چیزی باشد. همه دیدند که VAR برای صحنه های ما دخالت نمی کرد، اما برای اوساسونا یک پنالتی گرفت. قطعاً یک مشکلی وجود دارد."
4416