صحبت‌های سرمربی ناپولی درباره جدایی ستاره این تیم

صحبت‌های سرمربی ناپولی درباره جدایی ستاره این تیم

پایگاه خبری فوتبالی - آنتونیو کونته در پاسخ به سوالی درباره احتمال جدایی جاکومو راسپادوری در پنجره نقل و انتقالات ژانویه، با لحنی طعنه‌آمیز گفت: "او هم می‌خواست برود؟!"

به گزارش فوتبالی، پس از مصدومیت عضلانی داوید نرس، انتظار می‌رود راسپادوری شنبه در بازی مقابل لاتزیو به میدان برود.

مهاجم ایتالیایی در این فصل فرصت زیادی برای بازی بدست نیاورده است. او تنها یک گل در ۱۳ بازی لیگ به ثمر رسانده و در مجموع ۵۳۸ دقیقه در تمامی رقابت‌ها بازی کرده است. با این وجود، ناپولی از بحث در مورد فروش این مهاجم در پنجره نقل و انتقالات زمستانی امتناع کرد.

کونته پس از پاسخ طعنه‌آمیز در مورد اخبار جدایی راسپادوری در ادامه با لبخند مجددی افزود: "بالاخره باید فصل را به پایان برسانیم. تصور کنید اگر راسپادوری را هم از دست می‌دادیم دیگر نمی‌شد!"

کونته ادامه داد: "من قبل از زمستان، نظرات خود را در مورد او بیان کرده بودم. من همیشه سعی می‌کنم بازیکنان خوب را در صورت امکان حفظ کنم اما گاهی اوقات، شرایط خارج از کنترل ماست و اتفاقات برعکس رخ می‌دهد. فراتر از آنچه دیگران می‌گویند، آنچه برای من مهم است این است که بازیکن قدر من را بداند. او همیشه متعهد و وفادار به گروه بوده و وظیفه خود را انجام داده است، درست مانند دیگران که وارد میدان شده‌اند."

سرمربی ناپولی ادامه داد: "من یادم می‌آید که در مورد خوان خوزه هم شک و تردیدهایی وجود داشت. به نظر می‌رسید که من بدترین بازیکن ایتالیا را بازی می‌دهم، اما بازیکنان نیاز دارند که به درستی مربیگری شوند و دستورالعمل‌های صحیحی به آنها داده شود و نقاط قوت آنها برجسته شود. این وظیفه ماست. ارائه راهنمایی درست."

ناپولی در ژانویه خویچا کواراتسخلیا را با بیش از ۷۰ میلیون یورو به پاری سن ژرمن فروخت و جای خالی این بازیکن گرجستانی را با نوآ اوکافور، مهاجم میلان، پر کرد.

سرمربی ایتالیایی در کنفرانس خبری روز جمعه افزود: "آنچه مهم است و همیشه مهم خواهد بود، کاری است که انجام شده است. ما گروهی از بازیکنان داریم که از همان ابتدا این مفهوم سخت‌کوشی را پذیرفته‌اند و همین امر باعث شده است که به این جایگاه عالی در جدول برسیم. البته چالش‌هایی وجود داشته و خواهد داشت که باید بر آنها غلبه کنیم. این همان چیزی است که من به بازیکنان آموزش می‌دهم. ما به کار خود ادامه می‌دهیم و به کاری که در این هفت ماه انجام داده‌ایم اعتماد می‌کنیم. کاری که با وجود برخی چالش‌ها، از جمله تغییر سه سیستم تاکتیکی، باورنکردنی بوده است."

پارتنوپی که پس از کسب 7 پیروزی متوالی در هفته‌های اخیر و تثبیت جایگاهش در صدر جدول در دو هفته گذشته در سری آ با تساوی مقابل رم و اودینزه دچار افت مقطعی شده است، باید فردا شب ورزشگاه المپیکو به مصاف لاتزیو برود.

ناپولی با 55 امتیاز رتبه اول جدول را در اختیار دارد و نفس‌های اینتر را درست پشت سرش احساس می‌کند.

2209