آقایی‌پور: جنگیدیم و پرسپولیس را شکست دادیم

آقایی‌پور: جنگیدیم و پرسپولیس را شکست دادیم

پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: کم نیاوردیم و مقابل پرسپولیس جنگیدیم و به پیروزی رسیدیم.

به گزارش فوتبالی، جواد آقایی‌پور پس از پیروزی 3 بر 2 سپاهان مقابل پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی گفت: به هواداران‌مان تبریک می‌گویم که از جان مایه گذاشتند و دَم‌شان گرم که در این شرایط از ما حمایت کردند و سنگ تمام گذاشتند و پیروزی امروز تقدیم به آنهاست.

وی در واکنش به رفع مصدومیتش عنوان کرد: خداراشکر که مصدومیتم برطرف شد و توانستم برگردم. امیدوارم بتوانم در بازی‌های آینده عملکرد بهتری داشته باشم. شرایط سختی داشتم و امیدوارم اتفاقات خوبی برایم رقم بخورد.

مهاجم سپاهان در خصوص اینکه پس از عقب افتادن از پرسپولیس توانستند به بازی برگردند و در نهایت پیروز شوند، گفت: بازی سخت شد، پرسپولیس به هر حال تیم قدرتمندی است و از ما پیش افتادند اما ما هم جنگیدیم و کم نیاوردیم و توانستیم با کامبک بازی را ببریم.

آقایی‌پور درباره این موضوع که سپاهان در این فصل توانسته 3 بار پرسپولیس را شکست دهد، اظهار داشت: لطف خدا بود و با تلاش بچه‌ها و کل مجموعه به دست آمده و به امید خدا همین شرایط را ادامه دهیم.